Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Harry Potter 7 könyvben kit...

A Harry Potter 7 könyvben kit sajnáltál legjobban, mikor megtudtad, hogy meghalt?

Figyelt kérdés
Hogy reagáltál? Kort és nemet pls.
2010. jún. 13. 23:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
37%

Fred-et sajnáltam a legjobban..:)

és az az igazság, hogy egy kicsit még Voldemortot is sajnáltam.

2010. jún. 15. 15:00
 12/18 anonim ***** válasza:

azért bőgtem mert Harry nem halt meg. Engem az az ember mennyire irritált a végén, no mindegy.

Egyébként Fred, Remus és Tonks halála rázott meg, de akit tényleg sajnálok az Sirius.

16/l

2010. jún. 16. 17:32
 13/18 anonim ***** válasza:

Én Fredet sajnáltam, meg is sirattam. Hatalmas vétség volt az írónő részéről, hogy megbontotta az ikrek szent kötelékét.. :(

És őszintén szólva én Voldemortot is nagyon sajnáltam, nagyon a szívemhez nőtt.

2010. jún. 18. 16:31
 14/18 anonim ***** válasza:

Pitont azért sajnáltam, mert egész életében a halott szerelméért, fiáért harcolt, és bármire képes volt érte... elviselte, hogy mindenki gyűlöli...

És Dobbyt is sajnáltam nagyon, gyönyörűen írja le az írónő utolsó óráit.

2010. jún. 26. 13:49
 15/18 anonim válasza:
Pitot sajnáltam a legjobban, meg Dobbyt és Fredet
2010. jún. 28. 18:09
 16/18 anonim ***** válasza:

2en vagyunk most itt a gépnél,nos hugomnak:Fred Weasley és George fél fülét sajnálja (hát ez vicces) 14/L

Én pedig :Lupint és Dobbyt sajnáltam és amikor Harry eltemette Dobbyt,sírtam 19/L

2010. júl. 2. 19:55
 17/18 anonim ***** válasza:

En mindenkit meggyaszoltam, rowlingnak megvan az a tehetsege hogy a legfajobb embereket nyirja ki. Fredennsirtam, pedig mielott olvastam volna mar reg tudtam h meg fog halni. En imadom fredet, tobb fanficem is szol rola, egyszeruen kegyetlensegnek tartom, hogy az ikreket szet kellett tvalasztani.

Remust es Tonksot is nagyon sajnalom, de ok legalabb egyutt mentek el :)

2012. ápr. 9. 18:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Én Dobbyt és Fredet Dobby volt az egyik kedvenc szereplőm
2022. júl. 21. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!