Mi a véleményed a Twilight-sagáról?
Melyik a kedven könyved,és miért?
Kedvenc szereplőd,és miért?
Edward vagy Jacob párti vagy?
Melyik élet tetszik jobban:az elegáns vámpírélet,vagy a szabad,kényelmes farkas lét?
Előre is köszi!
4. de ha olvastad akkor tudod h mért azt tetszik a legjobban :))
Én Alice-t szeretem a legjobban mert mindig olyan kedves segítőkész néha idegesítő de nagyon aranyos.
Edward team :DD
Az elegáns vámpírélet ...:))
Breaking dawn
mert az a leghosszabb
Alice és Jasper
nem tudom nekem az ő karakterük tetszett meg :)
áhh Edward :D
vámpírélet :D
hogy mi a véleményem.. hmm..
végre egy könyvsorozat ami olvasni tanítja a fiatal lányokat
Már elnézést. A Harry Potter is olvasni tanítja a fiatal lányokat és fiúkat is.
Vélemény: szar könyv.
Köszi a válaszokat!
Szerintem is olvasní tanít,közben pedig leköt,elvarázsolja az olvasoját:)
Utolsó: nekem meg pont fordítva ez a véleményem.
Breaking Dawn, mert abba végre Bella is vámpír és már házasok.
Nincs kedvenc szereplőm, úgy általában Cullenékat szeretem, és Charlie-t:D Cullenékat szerintem nem kell bemutatni senkinek hogy ki miért szereti:) mert egyszerűen jók. Charlie-t pedig azért birom mert olyan féltve szereti Bellát, habár sokszor nem látszik de mindig odafigyel rá és titkon olyan mint felbőszült fenevad ha a lányáról van szó:D alig mutatja ki, de lerí róla mennyire szereti:)mondjuk az nem tetszett hogy Jacobot tukmálta volna mindig Bellára..:P
Egyértelmű: Team Edward és a vámpírélet:)
A Breaking Dawn,mert jó hosszú,Renesmme megszületik,Edward és Bella összeházasodnak,és Bella végre vámpír
Kedvenc szereplőm:Bella,Edward és Emmett
Edward párti vaok
és szentem egyértelmű hogy a vámpír életet választanám
nekem tetszik de néha már idegesít ahogy bella arról áradozik hogy edwardnak milyen tökéletes az arca meg blablabla xD
nekem az összes tetszett de leginkább a new moon mert szinte jacobról és belláról szól
természetesen jacob párti vagyok *nyálcsorog*
és a szabad, kényelmes farkas lét :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!