Valakinek megvan Naomi Alderman-től a Rabbi meg a lánya című könyv? Mi a véleményetek róla, illetve honnan szereztétek be?
Figyelt kérdés
Én is el szeretném olvasni, de sajnos nem tudom honnan szerezhetném be. Az interneten egy oldalt sem találtam, ahol megvehető lenne.2018. ápr. 30. 10:45
1/1 Könyvtároskisasszony válasza:
Kedves Kérdező!
Ha nem tudod megvásárolni, érdemes beiratkozni könyvtárba és onnan kikölcsönözni. Úgy látom, hogy az összes nagy megyei könyvtárban megvan, Budapesten a Fővárosi Szabó Ervin könyvtár központi könyvtárában és sok fiókkönyvtárában is! Hosszú távon a könyvtár azért is jó megoldás, mert kb. 2 könyv áráért akármennyit kölcsönözhetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!