Valaki tud ilyen féle könyveket?
James Dashner: Útvesztő-trilógia, Halálos hajsza
Pierce Brown: Vörös lázadás
Victor Appleton Tom Swift sorozata, sajnos magyarul csak 3 rész jelent meg,de angolul jó sokat adtak ki.
Vagy Edgar Rice Burroghs Mars sorozata, ennek 4-5 része van, ugyanaz írta aki a Tarzant, csak a Marson játszódik. Én szerettem annó, izgalmas volt, sci-fi, háborús, de mégis volt benne érzelem.
Bár nem zombis, se sci-fi, de izgalmas olvasmányos és érdekes Vavyan Fable majdnem valamennyi könyve, ajánlom a Vis Major sorozatot, vagy a Halirálynő sorozatot tőle. Krimi szál, rendőrökről szól, tele humorral, de izgalmas, és érzésekkel teli. Csak ajánlani tudom.
Battle Royale (ehhez idegzet és gyomor is kell... izgalomban nincs hiány)
Nemere István - Senkinek se nyiss ajtót! (ez nem új, de viszont izgalmas és az elejétől fogva történnek a cselekvések)
Madarak a dobozban
Wayward Pines -bár ezekhet 15 évesen még lehet, hogy fiatal vagy.
Harry Potterhez tudnám némileg hasonlítani a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekeit, illetve méltatlanul ismeretlenségben maradt Aramanth titka trilógiát. Mindkettő élvezhető a korosztályodban.
ha pedig Sci-fi, akkor A marsi ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!