Olyan regényt keresek, ami betekintést ad a japán kultúrába. Mit ajánlanál?
Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 13:42
1/12 anonim válasza:
Ha képregény is jó, akkor olvass Kaze hikarut, jó kis történelmi manga.
2/12 anonim válasza:
James Clavell: A sógun
/Shogun: A Novel of Japan/
Az európai naptár az 1600. esztendőt mutatja.
Európai - németalföldi - hajó bukdácsol Japán partjai felé, rettenetes viharban. Megkerülte az egész ismert (és még nem ismert) világot, s mire szokatlan irányból, kelet felől érkezve megfeneklik Izu-félsziget sziklazátonyain, a legénységből alig tucatnyian maradnak életben. A japánok azonmód fogságba vetik őket, vezetőjükkel, az angol kalandorral, Blackthorne főnavigátorral együtt.
3/12 anonim válasza:
Arthur Golden: Egy gésa emlékiratai
4/12 A kérdező kommentje:
köszi,a gésát egyébként tegnap rendeltem meg neten :)
2010. jún. 12. 18:23
5/12 anonim válasza:
Én Lisa See - től a Hóvirás és a titkos legyezőt ajánlanám. Ez nőknek szól, és régen játszóűdik, amikor még a kislányoknak elkötötték a lábukat. Nagyon ajánlom. Nemcsak az emberi kapcsolatokat, a szerelmet és a szeretetet írja le nagyon szépen, de még egy teljesen már világot is megteremt. 9/10 es nálam a könyv.
7/12 A kérdező kommentje:
utolsó: rákerestem a könyvre,és bár ez kínáról szól,felkeltette az érdeklődésemet! köszönöm szépen,mindenképp elolvasom!
2010. jún. 12. 22:44
9/12 anonim válasza:
bocsi, félreolvastam. de örülök, hogy jűt ajánlottam.
22:03
10/12 anonim válasza:
bocsi, félreolvastam. de örülök, hogy jót ajánlottam.
22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!