Tudnátok hasonló könyveket mondani mint Colleen Hoover Egy nap talán című könyve? Ezt a könyvet egyszerűen nem tudtam letenni és a szó szoros értelmében szerelmes lettem belé. Részletek lentebb.
Szia. Próbálkozz meg Colleen Hoover nem a többi könyvével is. Én meg csak ezt az egyet olvastam végig, de elkezdtem a Velünk véget ér című könyvét csak egy spoiler találtam magam szemben és hát pont elég jelentős részt említettek meg benne így nem folytattam, de nagyon tetszett addig amíg eljutottam.
- Elle Kennedy- Az üzlet.
- Leisa Rayven- Hitvány Rómeó 1 és Megtört Júlia 2. Hidd el nekem ez nem olyan megszokott szerelmes story...
- Kylie Scott- Lick- Taktus 1. / Play- Futam 2. / Lead- Szóló 3. / Deep- tónus 4.
- Penelope Ward- Jake megadja magát és a Legdrágább mostohabátyám
- Kelly Oram- Szívzűrterőia strébereknek/ Cinder és Ella 1-2.
- Jennifer L. Armentrout- Visszatérés
Ezek amiket mostanában olvastam, remélem tetszenek majd. Ha véleményre vagy esteleg még több könyvre lennél kíváncsi írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!