Valaki el tudná nekem küldeni, vagy meg tudná mondani honnan tölthetem le a Breaking Dawn könyvet magyarul, és nem "kalóz" fordításban?
Figyelt kérdés
Tudom, h nagyon sokan kérdeznek ilyesmit, és sok helyről le is tölthető, de nekem a kiadott változat kellene, és mivel pár napja már megjelent gondoltam hátha esetleg valaki tud segíteni. :)2010. jún. 11. 12:30
1/3 anonim válasza:
Öööö... biztos el akarod azt olvasni? Am. azt hallottam Meyer honlapján fent van az uccsó rész. *vállat von*
2/3 anonim válasza:
Hát az első hsz. válaszának nem tudom mi köze van a kérdéshez...
Persze hogy el akarja olvasni, ha már megkérdezte:)
A kérdésedre a választ sajnos nem tudom, szerintem még nagyon új ahoz hogy már fent legyen valahol a neten... Még várni kell arra hogy fent legyen.
:)
3/3 anonim válasza:
Meyer oldalán egyébként csak a Midnight Sun első 12 fejezete van fenn angolul:) De annak semmi köze a Breaking Dawn-hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!