Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogyan kezdjek el könyvet írni?

Hogyan kezdjek el könyvet írni?

Figyelt kérdés

Rengeteget olvasok és már régebben is írtam kisebb történeteket. Sokan mondták, hogy nagyon szépen és választékosan beszélek, jól ki tudom fejezni a gondolataimat, ötletgazdagon fogalmazok. Sokat gondolkodtam, és szeretnék írni egy könyvet. Nem a híresséválás miatt, nem kifejezetten amiatt, hogy a könyvesboltokban is kapható legyen, hanem hogy kipróbáljam milyen is megírni egy egész könyvet, végigvezetni a cselekményt több fejezeten keresztül, felhasználni a lehető legizgalmasabb gondolataimat, kiélvezni, hogy a képzelet határtalan, és mindent úgy csinálok ahogy szeretném. Van már néhány gondolatom, de nem igazán tudom, hogy lehet egy ilyennek nekikezdeni.

Valaki le tudja nekem írni a lépéseket, tanácsokat, meg a fontosabb gondolatokat ahhoz, hogy hogyan is írjak egy saját könyvet?

A válaszomat előre is nagyon köszönöm :)

Egy 14 éves lány

2018. márc. 30. 09:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ne használd ennyit a "gondolat " szót. Szép és választékos módja egy szép leíráshoz de nem akkor ha mindem sorban ott van. Egyéneket keress rá a Hópihe módszerre. Az nagyon jó támpontot adhat az elején.
2018. ápr. 7. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!