Melyek a szerelmes műfajban a "legjobb" művek?
18/f vagyok, de most a lelkem mély ponton van egy ideje, úgy érzem, hogy egy kis erőt adhatna ez a műfaj, csak nem ismerem, tehát tanácsot kérek.
Előre is köszönök minden kedves választ^^.
Háború és béke
Szigor (ez szenvedelyes is, sokat tud tanulni belole egy ferfi 😉)
Csillagainkban a hiba
Alaszka nyomában
Jane Austin (ha szereted a kosztümös időket): Büszkeség és Balítélet, Értelem és érzelem, Emma
Ezek mind jók filmben is. De ha a választottad a filmek közül a B. és B, akkor nézd meg a Colin Firth-es változatot is
Jojo Moyes: Mielőtt megsimertelek (sorozat 2 részes)
Film ugyan csak van...Könyvbe személyes tapasztalatom által jobb. De nagyon jó a szereposztás! (Könyvben mindig minden jobb)
Egy kis ifjúsági...Leiner Laura: Szent Johanna Gimi, Bexi, Akkor szakítsuk stb.
Vagy a Suli-jegyzetek
Ha fantasy akkor Classandra Clare: A Végzet ereklyéi
Az első részből van film, és sorozat is készült belőle (Shadowhunters címen fut)
Az előző vagyok, csak még eszembe jutott egy kettő
A Jenny Han: A Fiúknak akiket valaha szerettem (több részes sorozat)
Kiera Cass: Párválasztó
Az első három rész szól az alap történetről, az utolsó kettő..az meg valaki másról( spoiler lenne)
Elvileg film készül belőle, vagyis nagyon ezt rebesgetik, de gyakorlatilag bassz
Még egy kicsi ifjúsági
Szűcs Vanda: Egy ikerpár titkos naplója (azt hiszem hogy három részes sorozat)
A LOL könyvek közül, és Kant, Komal : Mire jó a rosszfiút olvastam
Nekem tetszett, érdekes volt a történet
A Fantasihoz amiben nagy a szenvedés az az Alkonyat sorozat...(gondolom tudod hogy van belőle film)
Vagy a Vámpírnaplók
Jó olvasást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!