Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogyan érdemes könyvet olvasni?

Hogyan érdemes könyvet olvasni?

Figyelt kérdés

Kicsit butának tűnhet a kérdés, de sose olvastam könyveket nem is annyira vonzott, de ma megvettem életem első könyvét! Arra lennék kíváncsi kinek mi vált be pl.: teljes csöndben, szabadban, zene mellett stb. Milyen körülmények között lehet a legjobban beleélni magunkat egy történetbe?

Köszi a válaszokat előre is! :)

2010. jún. 10. 21:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

(ÉN) csendben, illetve szöveg nélküli zene hallgatása közben tudok olvasni.

Szabadban is jó főleg olyan helyen ahol nincsenek sokan...

(Milyen könyvet vettél?:D)

2010. jún. 10. 21:47
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez teljesen egyénfüggő. Én speciel úgy szeretek olvasni, hogy elnyúlok az ágyon, benyomok valami jó kis zenét, és neki látok a könyvnek. Ezzel ellentétbe van simerősöm, aki csak csedbe szeret/tud olvasni.

Jó olvasást! :D

2010. jún. 10. 21:52
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Teljes csöndben érdemes szerintem olvasni, mert akkor csak a könyvre koncentrálsz, nem vonja el semmi a figyelmedet. Az egyéniség függő, hogy hol szeret valaki olvasni.
2010. jún. 10. 21:58
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Az a baj h panelben lakom és itt számomra lehetetlen a csendet megoldani, főleg h az alattunk lakók állandóan veszekednek, de majd próbálkozom :D Amúgy az Alkonyat első részét vettem meg. 21 éves vagyok, de a film nagy hatással volt rám és úgy döntöttem elolvasom a könyvet is! :)
2010. jún. 10. 22:08
 5/12 anonim ***** válasza:
50%

Már megint az Alkonyat. Pff...

Könyvet egyébként én hangosan és halkan is szoktam olvasni, mikor hogy. Általában csöndben ha nehéz az olvasmány de néha suliban is. :D

2010. jún. 11. 17:35
 6/12 anonim ***** válasza:
hülyének fogsz nézni,de én pl a wcn olvasok sokat. harry potternek minden része ottvan a kló mellett,és ennek köszönhetően gyakran napi 3 órát töltök ott :) de ilyenkor nyáron a fürdőkád is jó dolog,kényelmes,hűsít és oda tudsz figyelni arra amit olvasol
2010. jún. 12. 13:52
 7/12 anonim ***** válasza:
xD HP-t még nem olvastam a klozeten de volt már könyv amit igen. =)
2010. jún. 12. 16:23
 8/12 anonim ***** válasza:

Én csak csöndben tudok olvasni, és általában a szobámban azágyon fekve, vagy kint a teraszon szoktam olvasni :)

Olyan fura, hogy neked 21 évesen ez az első könyved :D

Amúgy az Alkonyat nagyon jó :)

15/L

2010. jún. 12. 17:50
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :) A Wc-n olvasást még nem hallottam ilyen hosszú időtartamban, de kinek a pap kinek a paplan :P Amúgy tegnap elkezdtem olvasni és kapásból 300 oldalt elolvastam, nagyon tetszik egyszerűen fantasztikus! Jövőhéten megveszem a többi részt is. :)

Amúgy nem tudom miért kell le "püffögni" azt aki szereti az Alkonyatot. Én nem vagyok sikítozó tini, mégis magával ragadt a történet és egyszerűen csodásnak tartom! Mindenkinek más az ízlése. :)

2010. jún. 13. 10:48
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

én csak csendben tudok olvasni. még az is idegesít ha tesómnál hangos a tv xD

amgy igen mit kell püffögni? nem csak 12 éves robert pattinson imádó idióták szeretik. vannak normális emberek akik szeretnek olvasni és szeretik az ilyen könyveket ennyi

2010. jún. 15. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!