Hogyan érdemes könyvet olvasni?
Kicsit butának tűnhet a kérdés, de sose olvastam könyveket nem is annyira vonzott, de ma megvettem életem első könyvét! Arra lennék kíváncsi kinek mi vált be pl.: teljes csöndben, szabadban, zene mellett stb. Milyen körülmények között lehet a legjobban beleélni magunkat egy történetbe?
Köszi a válaszokat előre is! :)
(ÉN) csendben, illetve szöveg nélküli zene hallgatása közben tudok olvasni.
Szabadban is jó főleg olyan helyen ahol nincsenek sokan...
(Milyen könyvet vettél?:D)
Szerintem ez teljesen egyénfüggő. Én speciel úgy szeretek olvasni, hogy elnyúlok az ágyon, benyomok valami jó kis zenét, és neki látok a könyvnek. Ezzel ellentétbe van simerősöm, aki csak csedbe szeret/tud olvasni.
Jó olvasást! :D
Már megint az Alkonyat. Pff...
Könyvet egyébként én hangosan és halkan is szoktam olvasni, mikor hogy. Általában csöndben ha nehéz az olvasmány de néha suliban is. :D
Én csak csöndben tudok olvasni, és általában a szobámban azágyon fekve, vagy kint a teraszon szoktam olvasni :)
Olyan fura, hogy neked 21 évesen ez az első könyved :D
Amúgy az Alkonyat nagyon jó :)
15/L
Köszi a válaszokat! :) A Wc-n olvasást még nem hallottam ilyen hosszú időtartamban, de kinek a pap kinek a paplan :P Amúgy tegnap elkezdtem olvasni és kapásból 300 oldalt elolvastam, nagyon tetszik egyszerűen fantasztikus! Jövőhéten megveszem a többi részt is. :)
Amúgy nem tudom miért kell le "püffögni" azt aki szereti az Alkonyatot. Én nem vagyok sikítozó tini, mégis magával ragadt a történet és egyszerűen csodásnak tartom! Mindenkinek más az ízlése. :)
én csak csendben tudok olvasni. még az is idegesít ha tesómnál hangos a tv xD
amgy igen mit kell püffögni? nem csak 12 éves robert pattinson imádó idióták szeretik. vannak normális emberek akik szeretnek olvasni és szeretik az ilyen könyveket ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!