Tudtok ajánlani ilyen könyvet?
Sziasztok!
Nem szeretek olvasni, talán ennek oka is, hogy nem találok kedvemre való könyvet.
Szívesen olvasnék szerelmes könyveket, de eléggé unalmasnak találom a lúzer lány és a menő fiús történeteket. Szívesen olvasnék szerelmi háromszögekről, nem lenne hátrány ha pl gimnáziumban játszódna. Nem vagyok oda a régies nyelvezetű, vontatott könyvekért, szeretem, ha pörög a történet és tudok vele azonosulni. Fantasy könyvekért ugyancsak nem vagyok oda, bár ez pehet amiatt is, hogy eddig még nem volt alkalmam olvasni olyat ami tetszett a műfajon belül.
Szent Johanna gimiről sokat hallottam már, bele is kezdtem, de nem nyerte el a tetszésemet. A már korábban említett unalmas sztori miatt, valamint úgy éreztem, hogy túl sok lényegtelen dolog van leírva a könyvbe.
Kérlek ha tudsz valami megfelelő olvasmányt ajánlani nekem, írj is pár sort róla. Előre is köszönöm a válaszokat, szép napot!
Ejha, most aztán lesz mi után olvasni!
Köszi mindekinek!
Menő riadó Kambodzsában
A lány az iskola legmenőbbje, a fiú egyetemista. Szerintem megfelel az elvárásoknak nagyjából, annak ellenére, hogy Kambodzsában játszódik és van benne egy igen érdekes szál...
Melissa Landers - Elidegenítve
Sci-fi könyv, ez igaz, de egyébiránt szerintem tökéletesen megfelelne számodra. Folytatása az Elválasztva és az Összefonódva
Esetleg Leiner Laura Bexijére gondolnék még, de a Bábel és az Akkor szakítsunk! is megfelelhet, más kérdés, hogy tetszene-e.
Ha nem veted meg a nem happy end végű könyveket sem, akkor még a Csillagainkban a hibára gondolnék, de elvárásaidnak szerintem a Minden, minden is megfelel egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!