Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miért jársz antikváriumba?

Miért jársz antikváriumba?

Figyelt kérdés
2010. jún. 10. 16:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

az te vagy :D TROLL:D

én nem vagyok olyan kis stréber mint azok akik akváriumba járnak...vagy hova...xdkiscsicskák:))))

2010. jún. 17. 20:01
 12/19 A kérdező kommentje:

Az nem stréber, aki antikváriumba jár, csak esetleg nincs pénze vadi új könyvre.

A csicska az, akit ugráltatnak, akire te gondolsz, az nem az.

Buta vagy és mindenáron kommentelni akarsz, amiből látszik, hogy nincs jobb dolgod, unatkozol.

2010. jún. 17. 20:56
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

én el szórakozok:)

és nem unatkozok...mint ti az akváriumba....

2010. jún. 18. 00:13
 14/19 A kérdező kommentje:

Kedves barátom, nem tudom korodat, nagyon nem is érdekel, de ezzel a hozzáállással nem sokra viheted. Ha unalmas embernek gondolsz minket, akkor tartsd meg a véleményedet magadnak! Miből mered azt feltételezni, hogy könyvesboltba, régi könyvek boltjába csak az unalmas emberek járnak, akik számára a világ nem több, mint szöveggel teleírt lapok, amiket végigfutunk, mert feljebbvalónak érezzük magunkat azoknál, akiknek nem nyújt élvezetet az olvasás? Ha te nem szeretsz olvasni, az egy dolog. El vagy fogadva, kész. De nincs szükség a fölösleges hozzászólásodra.

Talán arra hajtasz, hogy minél kevesebb pontod legyen, rendben. De ne ide irkálj, hanem menj az állatos vagy ezotériába, vagy akárhova! Nekem fontos tudnom, hogy rajtam kívül vannak-e olyanok, akik hasonlóan gondolkodnak. Például sajnálják a pénzt az új könyvekre, és megveszik ugyanazt régebbi kiadásban, olcsóbban. Vagy gyermekkori emlékeket keresnek, vagy csak ki akarnak kapcsolódni. Kérlek szépen, ne írj többet!

2010. jún. 18. 06:34
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
nem is akarok már ide irni már nem vicces :)
2010. jún. 18. 15:23
 16/19 anonim válasza:
Néha ritkaságokra is lehet bukkanni, sokszor akadok vadonatúj könyvekre is egész baráti áron.
2010. jún. 18. 23:27
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
szted érdekel?:DDDD
2010. jún. 19. 00:28
 18/19 anonim válasza:
Mert ott dolgozom.
2011. máj. 23. 16:48
 19/19 anonim ***** válasza:
ki a farok ez a kis troll itt? szívlapátot neki!
2011. máj. 23. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!