Mi a vélemenyetek erről a pár sorról?
Már alakul a fejemben wattpadon egy kis sztori, és ez az irományom a "könyv" ellőtti leíró rész.
Köszi ha elolvasod!❤❤
Hát bocsi, eddig ez semmi.
Ez lehet egy nagyon jó, és egy borzasztó sztori pár sora is.
Egyik része érdektelen (mit számít, hogy reggel van), ami meg érdekes lenne, abból nem derül ki szinte semmi. Milyen cella? Börtön, zárda? Jelentéktelen lány? Miért az? Ennyiből még nem sajnáljuk meg. Ha van egy konkrét háttértörténet akár csak pár mondatban elbeszélve, az máris többet ér, mert egyedivé teszi a karakterét, könnyebb együtt érezni vele. Miért olyan különleges a 67-es cella? Első gondolatom az volt, hogy talán egy másik ismert könyvre vagy filmre kellene gondolnom, mert amúgy semmit sem mond.
Persze értem, hogy a kérdésekre a válasz a könyvben megtalálható, de ez így kb. olyan, mint egy üres szaloncukorpapír. Azért látszódjon, hogy a cukor is ott domborodik alatta.
Hát, ha erről a pár sorról szeretnél véleményt, én azt mondom: még lehet belőle egy nagyon jó történet is valamikor, amikor hozzá látsz és megírod.
Ennél többet nem lehet mondani, ez fülszövegnek is rövid volt. :)
Nem tudom, hogy dolgozod majd ki a karaktereket, a világot, izgalmas-e a cselekmény és gördülékenyen írsz, vagy sem. Az azért megnyugtató, hogy nem azt írtad: "XY csak egy átlagos lány volt, de a gimi rosszfiúja mégis beleszeretett a második oldalon" :D
Szívesen elolvasom, ha folytatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!