Szerintetek elolvassam Leiner Laurától a Bexit?
Én olvastam szinte az egész sorozatot. Csak pár részig jutottam, mert valamiért meguntam.
Igazából az első rész arról szól, hogy van egy magyar énekesnő (Bexi - Budai Rebeka), aki járja az országot, koncertezik, közben pedig a magántanárával is tanul. Szereplők: A menedzsere, Körte (akinek egyébként sosem derül ki az igazi neve)
A legjobb barátja, Anti (azt hiszem, így hívták)
A húga, Lili
Az anyukája
És a banda, amit szintén Körte menedzsel, vagy a Fogd Be Aszád
Kb. arról lenne szó, hogy van egy magyar műsor (hasonló, mint az X-faktor vagy a The Voice) és ott szerepel Nagy Márk. És a döntőben Bexivel kellene duetteznie.
Erről az egy hétről szól az első könyv, ahogy gyakorolnak és végül melyik versenyző nyeri a Pop/rocksztár leszek! műsort.
Egyébként az első kötetben ne számíts szerelmi szálakra, Nagy Márk még köcsögösködik. Még.
Jól mondta a kettes, még!
Én csak ajánlani tudom Laura könyveit. Ez egy kicsit komolyabb, mint a SzJG,de nagyon vicces is egyben.
Húú hát mindenképpen!
Szerintem ez a sorozata a legjobb Laurának, engem az SzJG néha untatott, de a Bexi elképesztő! Le sem tudtam tenni.
Az egész nagyon vicces, de komolyan, életszerűen mutatja be egy énekes életét, Beki jófej, könnyű megtalálni vele a hangot, nem olyan szerencsétlen, mint Reni. És nincs az a lány, aki nem zúgna bele Nagy Márkba! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!