Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nektek tetszne ez a fantasy...

Nektek tetszne ez a fantasy történet?

Figyelt kérdés

Nemrég rajzolódott ki bennem ez a történet, amihez neki is fogtam. A véleményetekre lennék kíváncsi.

Könyörtelen állapotok uralkodnak három királyság közt, egyetlen ember miatt. Egy kapzsi és alávaló herceg és serege szembemegy népével és mindennel, ami az útjába kerül, hogy megszerezze az utolsó ereklyét. A Kristályt, mely nem csak óriási hatalommal ruházza fel tulajdonosát, hanem segítségével fel tudja támasztani Sötétséget. Az emberek pánikszerűen próbálnak kijutni a birodalmakból,a biztos halál elől, de sikertelenül. Utolsó reménysugárként a Köd felfogadja Lyretet és csapatát, hogy ölje meg az uralkodó jelöltet a végítélet előtt. Ám a neves családból való assasin lány nem képes teljesíti feladatát és az egyesítés első fázisa után sikerül csak megölni a herceget. Menekülnie kell a népe, az ellenség és minden elől a barátaival, a nála maradt ereklyével….

14/L

2018. márc. 11. 13:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem.

Sablonos, zsarnok király, harcos, nagy hírű családból származó - amúgy balek - csaj... hagyjuk.

2018. márc. 11. 14:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem sem annyira jó, ha van kedved ird meg de annyia nekem nem tetszik.
2018. márc. 11. 21:43
 3/4 anonim ***** válasza:
A jól eltalált karakterek és stílus még a legsablonosabb történetet is könnyedén elviszik a hátukon. Szóval ezekre gyúrj! A történet meg így összefoglalva egy full átlagos fantasy, ami viszont egyáltalán nem baj, csak szórakoztatóan írd meg.
2018. márc. 11. 21:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha jól írod meg, izgalmas, olvastatja magát, rendesen kidolgozott személyiséget kapnak a főbb karaktereid (nem a sablonokból válogatva, hanem érdekessé téve őket), nekem tetszene.

Vigyázz, hogy azok az elemek, ami hasonlítanak egy-egy meglévőhöz (királyságok, mágikus erejű tárgyak, stb.), térjenek el rendesen a már ismertektől, ne érezzük, hogy már olvastuk valahol! :)

25/N

2018. márc. 12. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!