SOS! Harry Potter közvélemény kutatás! DRACO vagy BLAISE? DRAMIONE vagy HARRY És HERMIONE?
Figyelt kérdés
Tudom egyik sem főszereplő, de azért kiváncsi vagyok, hogy ki a szimpibb nektek!
Valamint melyik AU pár jobb!
DRAMIONE - DRACO ÉS HERMIONE
vagy
HARRY ÉS HERMIONE???
2018. márc. 6. 19:27
1/8 anonim válasza:
Egyértelmű hogy Dramione és Draco
2/8 A kérdező kommentje:
Ugyanígy vagyok én is!!!!
Többieknek is várom a válaszát!
2018. márc. 6. 21:12
3/8 anonim válasza:
Draco, Blaise-ről semmit sem tudunk kb.
Harry és Hermione, de a Dramionével sincs semmi bajom.
4/8 anonim válasza:
Draco (már nem is emlékszem ki az a Blaise, de szerintem attól függetlenül is Dracót valasztanám).
A párosításokból meg egyik sem -- a HP-ben pont úgy alakult, hogy canon shipper vagyok (szóval részemről Hinny és Romione).
7/8 #Potterhead válasza:
Draco (nem tudom amúgy már, hogy ki az a Blaise)
Harry és Hermione
8/8 anonim válasza:
Blaise karakteret nem birom de a filmben jobban nezett ki mint draco, de amugy ha a konyvet nezzuk akkor draco. Dramionet es a harry x hermione parositast is shippelem, de talan inkabb a harry x hermionet jobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!