Hol lehetne letölteni a: A boltkóros férjhez megy című könyvet amit Sophie Kinsella írt?
Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 18:20
1/4 anonim válasza:
Szia! Itt el lehet olvasni és fennvan a 3.része is(A boltkóros babát vár).: *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/4 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi,de nem tudsz másikat? Evvel az a baj, hogy csak az első tíz oldal van csak meg:(
2010. jún. 8. 20:35
3/4 anonim válasza:
Szia! Sajnos nem tudok másik oldalt, a múltkor találtam meg én is itt és én meg észre se vettem, hogy csak 10 oldal van meg, úgy megörültem, mert már én is keresem egy ideje. Meg az is közre játszott, hogy most nincs is időm olvasni(mármint abban, hogy nem vettem észre, hogy nincs meg az egész könyv). Ha észrevettem volna, akkor nem linkelem be, mert gondolom már te is örültél neki, meg minden. Még egyszer bocs!
4/4 anonim válasza:
A [link] oldalon fenn van.
Ha nem sikerül átküldhetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!