Tudtok mondani jó könyveket?
Figyelt kérdés
Eddig nem nagyon olvastam egy könyvet sem, de most valahogy megjött hozzá a kedvem :D Amik érdekelnének: az igazán jó thrillerek,amiben van feszültség,horror, a misztikum is érdekel, és a szörnyek,Frankenstein,Drakula ilyemsik :D Persze nem fontos hogy mind egy könyvben legyen, írjatok jó sokat :))2018. febr. 24. 00:09
1/4 anonim válasza:
Ha horror, akkor Az (barátnőm olvasta, neki nagyon tetszett), és ha a misztikum alatt fantasy-t értesz meg szörnyeket, akkor a Végzet ereklyéi (Cassandra Clare) és a Démonvilág (Darren Shan) könyvsorozat. Plusz én olvastam a Drakulát, de angolul és rövidített változatban, ilyen könyvet sajna nem tudok mondani. Meg még ilyenek: Lány a vonaton, A víz mélyén, Az özvegy, stb.
2/4 anonim válasza:
Joe Hill: NOS4A2
Joe Hill: Szarvak
Joe Hill: A szív alakú doboz
Gabriel Wolf: Pszichokalipszis
Thomas Harris: A vörös sárkány
Josh Malerman: Madarak a dobozban
Howard Phillips Lovecraft összes műve
3/4 anonim válasza:
Orwell - 1984. Olyan horror, hogy majd epet hanytam a vegefele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!