Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit csináljak? Három fanfictio...

Mit csináljak? Három fanfictionba is belekezdtem.

Figyelt kérdés
Szóval három sztoriba is belekezdtem, de most tanácstalan vagyok, hogy melyiket folytassam. Ezeket amúgy csak gyakorlásnak szánnám, persze feltölteném őket. De párhuzamosan a hármat képtelenség lenne írni, de nem tudom, hogy melyiket emeljem ki, és írjam meg. (Mindhárom külön témájú)
2018. febr. 20. 20:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Amelyikhez ihleted van, ahhoz hozzá írsz. Maximum csak az egyiket kezded publikálni, így nem kell mindig sietned a többi folytatásával. Jelenleg 8 történeten dolgozom, mindig ahhoz megy a folytatás, amihez ihletem van. Van hogy sorban megyek, van hogy egymás után két fejezet következik.

Ha viszont tudsz dönteni, az ami a szívedhez a legközelebb áll.

2018. febr. 21. 06:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia! Én többet írok egyszerre. Egyáltalán nem képtelenség. :)

Nekem még könnyebb is így, mert mindig azt folytatom, amelyikhez kedvem van. Más a stílus, más a fandom, még a nézőpont is különböző, de nekem pl. sokkal jobb így, mintha egyet írnék.

2018. febr. 21. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!