Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Könyvet szeretnék írni, egy...

Könyvet szeretnék írni, egy kis segítség? (Többi lent, fontos! :/ )

Figyelt kérdés

A műfaja thriller lenne és az álmokkal (alvásos álmokkal :D ) lenne kapcsolatban. Valami kicsit ijesztő, kicsit elgondolkodtató, kis romantikával és humorral fűszerezve.

Bármi ötlet, hogy mi legyen a téma és a cselekmény? :(

Köszönöm! <3

2018. febr. 10. 21:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mielőtt ilyet írnál, olvasd el a Silber sorozatot, az is erről szól, és izgi :)
2018. febr. 23. 18:48
 12/18 A kérdező kommentje:

A kérdést azért írtam ki, hogy miközben olvasnám az ötleteket, kialakulna magamban egy sztori. Nyilván nem az lett volna, hogy hopp itt egy ötlet akkor most ,,lekopizom,,. Csak egy kis löket miatt írtam ki a kérdést, köszönöm a sok támogatást. (tisztelet a kivételnek)

Egyébként a történetbe már belekezdtem, több fejezet is kész. Akit érdekel privátban leírom, aki meg csak parádézik, annak köszönöm a műsort és a ,,nemmegértést,, :) :*

2018. márc. 4. 12:40
 13/18 A kérdező kommentje:
És egyáltalán nem azért akarok könyvet írni, mert hu kell a híresség, népszerűség. Miből gondoljátok?! Már írtam könyvet korábban is, azért írok MERT SZERETEM CSINÁLNI. Bocsánat, hogy 15 éves vagyok és segítséget kérek. Nem vagyok tökéletes, ahogy senki más sem! :)
2018. márc. 4. 12:43
 14/18 anonim ***** válasza:

Figyi, én 17 éves vagyok, és ovis korom érdekel az írás.

A történeted a tied. Hiába találsz egy jó ötletet, ha nem tudod megírni.

Persze, az ötletmerítés nem gond, de önmagában semmit sem ér.

2018. márc. 4. 13:15
 15/18 A kérdező kommentje:
Nyilván :D De tudok írni annyira, amennyire most kell, már írtam is (és írok most is) :)
2018. márc. 4. 14:18
 16/18 anonim ***** válasza:

Gondolom, de nem is az írás technikára gondoltam.

Én speciel sokat foglalkozok vele, hogy hihető karaktereim legyenek, lehetőleg klisé mentesek.

Ha kapsz egy ötletet, akkor egy komplett világot kell felépítened köré, és hosszútávon ez lehet nem jön be, talán egyszerűen nem vagy benne a témában annyira.

És ha most írsz, akkor minek van itt ez a kérdésed? :D

2018. márc. 4. 14:22
 17/18 A kérdező kommentje:

1: A kérdés február 10-ei

2: Mert nem volt ötletem, segítséget kértem. (Volna) :D

2018. márc. 4. 15:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Lehetne benne akár egy olyan lény amit a te fantáziád alkotott. Avval már meg van a történetnek az egyedisége. Szerintem olyan neveket használj, amit te találsz ki, avval még egyedibb, viszont jó hangzásúnak, könnyen megjegyezhetőnek kell lennie. Pl: Grace- Gace. Jó mondjuk ez nem valami jó, de a lényeg gondolom lejött. Nos szerintem az álltalad kitalált lény és egy ember barátságáról kéne, hogy szóljon. Én úgy képzelem, hogy háború dúl az emberek és ezek a lények között. Így már van egy kicsi dramatikus része. Az nagyon elcsépelt lenne, ha ők egymásba szeretnének, ezért mondjuk lehetne az, hogy a lény szeret bele. Egyoldalú szerelem izgi tud lenni, ha megfelelően kihasználod. Pl: az embernek van partnere.
2018. márc. 20. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!