Könyvet szeretnék írni, egy kis segítség? (Többi lent, fontos! :/ )
A műfaja thriller lenne és az álmokkal (alvásos álmokkal :D ) lenne kapcsolatban. Valami kicsit ijesztő, kicsit elgondolkodtató, kis romantikával és humorral fűszerezve.
Bármi ötlet, hogy mi legyen a téma és a cselekmény? :(
Köszönöm! <3
A kérdést azért írtam ki, hogy miközben olvasnám az ötleteket, kialakulna magamban egy sztori. Nyilván nem az lett volna, hogy hopp itt egy ötlet akkor most ,,lekopizom,,. Csak egy kis löket miatt írtam ki a kérdést, köszönöm a sok támogatást. (tisztelet a kivételnek)
Egyébként a történetbe már belekezdtem, több fejezet is kész. Akit érdekel privátban leírom, aki meg csak parádézik, annak köszönöm a műsort és a ,,nemmegértést,, :) :*
Figyi, én 17 éves vagyok, és ovis korom érdekel az írás.
A történeted a tied. Hiába találsz egy jó ötletet, ha nem tudod megírni.
Persze, az ötletmerítés nem gond, de önmagában semmit sem ér.
Gondolom, de nem is az írás technikára gondoltam.
Én speciel sokat foglalkozok vele, hogy hihető karaktereim legyenek, lehetőleg klisé mentesek.
Ha kapsz egy ötletet, akkor egy komplett világot kell felépítened köré, és hosszútávon ez lehet nem jön be, talán egyszerűen nem vagy benne a témában annyira.
És ha most írsz, akkor minek van itt ez a kérdésed? :D
1: A kérdés február 10-ei
2: Mert nem volt ötletem, segítséget kértem. (Volna) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!