Harry Potter 8. Része?
Figyelt kérdés
Nem rég olvastam el az új Harry Potter könyvet.
Csak én nem értettem ezt az egész Voldemort lánya dolgot vagy más ís így volt vele aki olvasta ?.
2018. febr. 1. 18:12
1/11 anonim válasza:
Az nem Harry Potter könyv. Lényegében csak egy kiadott fanfiction, ha belegondolsz. A fandom 90%-a nem is veszi canonnak (kivéve az olyan infókat belőle, mint a gyerekek házai, McGalagony, mint roxforti igazgató stb).
Amúgy nem csak te nem érted. Az egész nagyon kusza volt.
2/11 anonim válasza:
Mi nem érthető belőle? Egy idős, a hatalmat csak magának akaró pasi szemet vet egy őrült, nem túl fiatal nőre, aki bekattant a börtönben, rögtön gyereket csinál neki, hisz erre jobb jelöltet nem is találhatott volna; a végső nagy ütközet sem számít, oda terhesen/frissen szülten is lehet menni, a gyerek nagyon fontos, főleg, ha valaki örök életet akar, s egyedül uralkodni mindenen. Tisztára logikus! Csak úgy, mint Ron összehozása Padmával, akivel a bálra menetelen kívül semmit sem csináltak közösen.
3/11 A kérdező kommentje:
Konkrétan erre nem volt semmi utalás még arra se hogy Bellatrix valaha is terhes lett volna nem arra hogy Voldemort a gyereke apja.
És ha tényleg így volt akkor mi a franc ért ment háborűzni ha már egyszer szült egy gyereket ?Nem kellet volna gondolni arra hogy csórival mi lesz halála után ?
2018. febr. 1. 18:59
4/11 anonim válasza:
Szerintem a kettes irónikusan írta:D
5/11 A kérdező kommentje:
Igen tényleg valóban így utólag eset le 😂😂😂
2018. febr. 1. 23:18
6/11 anonim válasza:
Én már mikor meghallottam hogy Voldemort lánya akkor tudtam hogy nem fogom elolvasni ezt a marhaságot :D
7/11 anonim válasza:
Arra tényleg nem volt utalás, hogy terhes lenne. A könyvben nem is a fő szál volt (szerintem) jó, hanem Albus és Skorpius barátsága, és hogy mi lett Harryékkel a történet után.(Pl. Hermione a Mágia Ügyi Miniszter.) De az is érdekes volt, amikor a fiúk bekavartak az időbe.
9/11 anonim válasza:
Ha az elátkozott gyermekre gondolsz kérdező az nem a hivatalos Harry Potter világ része. Eredetileg ugye csak színdarab volt, Rowling meg se akarta jelentetni könyv formájában, csak a kiadó erőltette rá.
10/11 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszett, valami újat vártam a könyvtől, és kaptam is: Harry apakén és a fiával való nézeteltéréseit, Scorpius és Albus barátszába, a mágiaügyi minisztérium mostani működése és nem mellesleg a gonosz újra feltűnését, Voldemort lányát. Az csak bónusz volt az egészben, hogy Magyarország meg lett említve benne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!