Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Midnight Sun miről fog szólni?

A Midnight Sun miről fog szólni?

Figyelt kérdés
2010. jún. 6. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
25%
Olvasd el!
2010. jún. 6. 17:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
ugyanaz, mint a Twilight, ugyanazt a történetet mondja el, csak az Edward szemszögéből
2010. jún. 6. 17:43
 3/8 anonim ***** válasza:

A MindnightSun ugyanarról fog szólni, mint a Twilight csak ezt nem Bella fogja mesélni, nem az ő szemszőgéből fog íródni, hanem Edward szemszőgéből.

Olyan lesz mintha Edward mesélné.

2010. jún. 7. 18:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Utolsó kettő köszi első meg inkább beolvasnék neked
2010. jún. 8. 21:00
 5/8 anonim ***** válasza:
igen bár szerintem nemfogja befejezni mert azt nyilatkozta hogy a haramadik részhez a novella ami Bree Tanner-ről szól azt irta utoljára és többet nem foh írni.
2010. jún. 8. 22:15
 6/8 anonim ***** válasza:

az uccso válaszolónak: Arról én is hallottam. Jun. ötödikén jelent meg angolul. az a címe hogy "Bree Tanner rövid második élete"♥.

A kérdezőnek:A midnight sun (éjféli nap) a Twilight Edward szemszögéből.

Az első válaszolónak: Naon nagy hülye vagy!! ha néha híradót néznél vagy rákeresnél Stephenie Meyer-re olvashatnád h nem fogja befejezni.Legalábbis a köcsög ismerőse miatt akinek bizalmasan elkültde az első 12 fejezetet, de az felrakta a netre és emiat Stephenie abbahagyta.

2010. jún. 12. 19:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Híradót néznék? Gondolod, hogy abból, hogy S.M. nem fejezi be a könyvét hírt csinálnak? Bár, oké TV-n, RTL-en simán, csak tudod, én nem csak az alja médiából tájékozódom. Ennek ellenére tisztában vagyok vele, hogy nem fogja befejezni, amit eddig megírt, azt pedig letöltöttem netről. :O Fővesztéssel büntessetek!
2010. jún. 12. 22:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Edward szemszögéből van leírva az Alkonyat,rem majd befejezi.
2010. jún. 14. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!