Milyen könyvet ajánlotok?
Sziasztok.
20 éves lány vagyok. Szeretek rajzolni és olvasni. Leginkább a misztikus, rejtélyes, scifi könyveket szeretem.
Esetleg tudtok mondani néhány ötletet?
Lehet vámpíros, tündéres, varázslat, másik dimenzió vagy világ.. Remélem érthető.
Előre is köszi!
Howard Phillips Lovecraft összes műve
Sarah Lotz: A Hármak
Veres Attila: Odakint sötétebb
Jack McDevitt: Született stratéga
Csontvárost mindenképp! Összes részét,plussz az Éjfél kisasszonyt(a csontváros történetének a fokytatása,csak 5 év múlva)
A Méreghercegnőt is NAGYON ajánlom!!!
Az Obszidiánt is♡♡♡Mindegyiik részét!!!
Legend
A három kristály legendája
Harry Potter
Silber
Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei
A Csontvárost én is ajánlom, de ez egy hosszú sorozat. A Végzet ereklyéinek első része. Ehhez tartozik még a Pokoli szerkezetek trilógia (ami az 1800-as évek végén játszódik), majd ajánlott elolvasni a Történetek az árnyvadász akadémiáról című novellasorozatot, valamint a Bane krónikákat is, hogy az Gonosz fortélyok trilógia (aminek az első része az Éjfél kisasszony) teljesen érthető legyen.
Lesz még a Last hours, ami még nem jelent meg, ez az 1900-as évek elején fog játszódni. Szóval ez egy jó nagy univerzum, de megéri végigolvasni:D
On Sai - Scar
Dan Simmons - Hyperion
Sarah J Maas - Tövisek és rózsák udvara
Én csak 11 éves vagyok, de a kedvenc könyveim:
Christopher Paolini: Eragon
Örökség
Brisingr
Elsőszülött
J.R.R.Tolkien: A hobbit
A gyűrűk ura
Szilmarilok
J.K. Rowling: Harry Potter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!