Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hány részes a Vámpírakadémia?

Hány részes a Vámpírakadémia?

Figyelt kérdés

Azt tudom,hogy az első három így van:Vámpírakadémia,Dermesztő ölelés,Halálos csók.

Angolul hány könyv jelent meg,és mi a címük?

2010. jún. 6. 11:51
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Wikipédia... :S

2010. jún. 6. 13:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Múlt hónapban jelent meg az 5. angolul
2010. jún. 10. 12:27
 3/5 anonim válasza:
6részes és márciusban fog megjelenni az 5.része az "örök kötelék "című könyv :)) de a neten is el tudod olvasni ;´)
2011. márc. 6. 18:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Micinici!

(előre bocsi az OFF-ért)

ÉN azt vallom, hogyha valaki tisztel egy írónőt, tetszik a műve, akkor ne a netről szedje le a kalózfordítást. Persze megértem azokat is, akik anyagi okok miatt nem papírból olvasnak, de a motirról én nem bírnék elolvasni egy könyvet, és tisztelem annyira Mead munkáját, hogy megveszem a könyvet, hogy teljes pompájában tudjam élvezni :)

Én nagyon várom, Puszii!

2011. márc. 10. 20:41
 5/5 anonim válasza:

Én is teljes mértékben ugyanezt gondolom : egy könyvnek lelke van :)azaz ha a kezedben tartva olvasod nem a monitoron keresztül roncsolod a szemed akkor sokkal élvezetesebb.

És én is tisztelem az írónőt és szeretem a könyveit én nem szoktam olvasni a neten főleg nem olyan könyvet amit vagy 20-an fordítottak .Csak azért írtam oda ha valaki nem bírja kivárni és csak a történetre kíváncsi olvassa úgysem lehet élvezni úgy és szerencsére nemsokára megjelenik szóval nem sokat kell rá várni ;)

2011. márc. 15. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!