Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit csinál mostanában J. K....

Mit csinál mostanában J. K. Rowling? Lesz megjelenő könyve a közeljövőben?

Figyelt kérdés

A HP7 óta nem is hallottam róla. :(

Vagy evel be is fejezte az írást?

2010. jún. 6. 11:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Jól megszedte magát,mostmár szerinten nem érdekli az írás, de biztos van neki hivatalos honlapja nézz utána,hátha ír valamit magáról!
2010. jún. 6. 11:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az előzőhöz képest egy komolyabb válasz:

Természetesen ír még, saját bevallása alapján sose fogja bírni abbahagyni, és legutóbb azt lehetett róla hallani, hogy egy "politikai tündérmesét" ír... én sem tudom ez mit takarhat. Szerintem új könyve (nem feltétlenül ez) leghamarabb 2012-ben fog megjelenni. Remélem segítettem!

2010. jún. 6. 23:04
 3/4 anonim ***** válasza:

+ az előzőhöz, a neten találtam:

"A Harry Potter könyvek írónője, J.K. Rowling részt vett az évenkénti fehérházi húsvéti ünnepen. Miután felolvasott a bölcsek köve 5. fejezetéből (azt a részt, amikor Harry rátalál a megfelelő pálcára Ollivandernél) felelt a közönség néhány kérdésére.

Azon kérdést illetően, hogy mikor folytatja az írást, ezt válaszolta: "Valamikor a nem túl távoli jövőben elhozok nektek egy másik könyvet, de nem Harry Potter lesz az." Hozzátette, hogy soha nem tervezte újrakezdeni a Harry Potter sorozatot, mert mindigis 7 részre tervezte. "

2010. jún. 6. 23:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Most készül a Harry Potter enciklopédia :)
2010. aug. 16. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!