Rendesen rendeltem meg a könyvet, vagy hibáztam? Valahogy tudok javítani ezen a hibán?
Figyelt kérdés
Interneten rendeltem egy könyvet a kulturbutik.hu-ról. Lehetséges, hogy kétszer rendeltem meg véletlenül, mert a netem rosszalkodott. A kérdésem az lenne, hogy:
Nem kapok megerősítő ímélt? (Az nagyon jó lenne.) Ha tényleg 2x rendeltem meg, nem tudom lemondani? És akkor most minden figyelmeztetés nélkül küldenek (talán) kettő könyvet? Segítsetek, fontos! (Az utolsó dal c. könyvről beszéltem)
2010. jún. 6. 10:52
1/1 anonim válasza:
Általában küldenek email címet, amiben elküldik a pontos adatokat a rendelésről. Keress egy ügyfél szolgálati email címet, azon az oldalon és írj nekik, és ha 2-szer rendeltél, akkor ott le is tudod mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!