Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van perverzebb karakter az...

Van perverzebb karakter az irodalomban, mint Bella a Twilight-ból?

Figyelt kérdés
elég erősen műveli a fajok közti erotikát, vérfarkas, vámpír, ki tudja mi volt még meg neki. Azért ritka az irodalomba, hogy valaki két másik fajjal is úgymond fajtalankodik, nem?
2010. jún. 6. 06:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
:-))
2010. jún. 6. 07:47
 2/16 anonim ***** válasza:
63%
Olvass rendes IRODALMAT és találsz ennél cifrábbakat is:)
2010. jún. 6. 08:29
 3/16 anonim ***** válasza:
74%

Na igen, irodalom...

De amúgy az igaz, hogy még a Kaméliás hölgy is diszkrétebb volt...

2010. jún. 6. 08:33
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

khmm. :DDD

vámpíréhség és vámpírszerető

abban van vámpír, vérfarkas és valkűr is :D

mindenki mindenkivel , nem? úgy az igazi :P

2010. jún. 6. 15:42
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Óh kicsikém ide figyelj : Bella SEMMI ahhoz képest, amiket én olvastam.

Ha már ezen fenn tudsz akadni, akkor el sem mondom hogy én miket olvastam, hallottam, láttam.

Hidd el... Bella egy kispályás ártatlan kis lányka azokhoz képest.

2010. jún. 6. 16:32
 6/16 anonim ***** válasza:
44%
Ha majd olvasol rendes könyveket, akkor bőven találsz perverzebbeket, ezeket a tinikönyveket ne sorold az irodalom közé.
2010. jún. 6. 17:41
 7/16 anonim ***** válasza:
Én utálom a Twilighot, de a tinikönyvek is sajnos irodalom mint ahogy a kib*szott Danielle Steel regények is! Na azoknál visszataszítóbbat még sose láttam :D
2010. jún. 6. 21:16
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem olvastam a Twiligh-ot, sem Daniele Steel-t. Bár rengeteget olvasok és ezeknél azért irodalmibb dolgokat, azért, hogy úgy mondjam megmaradok az emberek emberekkel csinálják könyveknél. Oké, vámpírosat elvből nem olvasok, le lettek járatva rendesen, majd 5 év múlva, amikor már 3 könyvből nem 2 vámpíros lesz, akkor lehet beleolvasok a jobbakba (nem Twilight fosokba persze)
2010. jún. 7. 07:13
 9/16 anonim ***** válasza:
Ha már a Twilight-nál tartunk sztem Emmett sokkalta perverzebb bármelyik Alkonyatos szereplőnél....
2010. jún. 7. 08:23
 10/16 anonim ***** válasza:
Sztem olvasd el a twilight-ot! Nagyon jó. De ha még nem olvastad akk honnan feltételezed h Bella perverz?
2010. jún. 7. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!