James Herbert: Sötét titkok háza - olvasta valaki? Milyen?
Szia,remélem még aktuális a válasz...Hát én még nem olvastam,de hétvégén bukkantam rá,és megtetszett,majd szeretném megszerezni. Itt a link,akik már olvasták:
Sajnos még nem sikerült megszerezni :( Hát itt a válaszolók azt írják,h horrorthriller,meg h Stephen King-es,csak enyhébb változatba.Hát,sztem akkor annyira durva nem lehet,meg amúgy is,az ilyen jellegű történetek inkább az izgalmakról,a "paranormális" dolgokról szólnak,nem a vérengzésről.Amúgy azt én se szeretem ha véres,horrorfilmbe se,de parázni viszont nagyon :)
Úgyhogy sztem láss neki,ha megvan,én is rajta leszek.Ha elolvastad esetleg,írj,hogy tetszett!
Szia!
Most már nem lehet kapni,de még volt egy utolsó,úgyhogy megkaptam.
Még ki se olvastam,de mindenkinek ajánlom!
Persze aki bírja is az ilyeneket.:)
Én olvastam, és imádom. *u*
Inkább ilyen "kísértetes, a frász kitör tőle" sztori, semmint véres-gyilkolászós.
Az eleje kissé vontatott, de aztán (vagy 150-200 oldal után XD) beindulnak az események..na akkor már nem fogod tudni letenni, az 100%.
Nagyon jó könyv, megéri elolvasni szerintem, még ha nehezen indul is be a dolog. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!