Milyen angol nyelvű könyvet ajánlanátok?
Sziasztok! 15 éves fiú vagyok, és nagyon széles az érdeklődési köröm. A kérdésem, hogy középfokú angol tudással, milyen angol nyelvű könyvet ajánlanátok? Ami mondjuk érdekes, cselekményes.. Szóval egy olyat, ami érdekelheti a 15 éveseket. Nagyon köszönök minden választ
talán még annyit, hogyha valaki tud esetleg a neten található címet, ahova felrakták (mivel nyomtatnám) kérlek küldjétek el!
(jah és nem tankönyv)
Üdv.: Radeon
Hello!
Én 16/f fiú vok heti 12 óra angol nyelvet tanulok mi 2 könyvet használunk: Channel Elementary
Opportunities book.
Nekem ez jött be nagyon:
Nem tudom, hogy nyomtatható verziója van-e, de ha megrendeled netről az se egy rém összeg, s az illusztrációk is faják benne :)
első vok.
Ez tankönyv amit írtam:D
Am én 9 éve tanulom az angolt mellete tanulok olaszul is mert anyámnak barátja olasz illetve még a spnyol kezdtem el nemrég.
Hát én elég sokat olvasok angolul. Legfőképpen romantikusat, ha érdekel írok:p
De ott van pl. Daniel Defoe: Robinson Crusoe
Dan Brown: The Da Vinci Code
Truman Capote: In Cold Blood
Ezeket is olvastam, nem romantikusak:p Az utolsó nagyon érdekes, valós történeten alapul. De mind jó:)
19,l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!