Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen angol nyelvű könyvet...

Milyen angol nyelvű könyvet ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 15 éves fiú vagyok, és nagyon széles az érdeklődési köröm. A kérdésem, hogy középfokú angol tudással, milyen angol nyelvű könyvet ajánlanátok? Ami mondjuk érdekes, cselekményes.. Szóval egy olyat, ami érdekelheti a 15 éveseket. Nagyon köszönök minden választ

talán még annyit, hogyha valaki tud esetleg a neten található címet, ahova felrakták (mivel nyomtatnám) kérlek küldjétek el!

(jah és nem tankönyv)

Üdv.: Radeon

2010. jún. 4. 19:06
 1/8 anonim ***** válasza:

Hello!

Én 16/f fiú vok heti 12 óra angol nyelvet tanulok mi 2 könyvet használunk: Channel Elementary

Opportunities book.

2010. jún. 4. 19:10
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem ez jött be nagyon:

[link]

Nem tudom, hogy nyomtatható verziója van-e, de ha megrendeled netről az se egy rém összeg, s az illusztrációk is faják benne :)

2010. jún. 4. 19:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi de ez nem tankönyv? :D - mert ha az akk az nemjó. Olyan kéne ami nem tankönyv :D
2010. jún. 4. 19:13
 4/8 anonim ***** válasza:

első vok.

Ez tankönyv amit írtam:D

Am én 9 éve tanulom az angolt mellete tanulok olaszul is mert anyámnak barátja olasz illetve még a spnyol kezdtem el nemrég.

2010. jún. 4. 19:26
 5/8 A kérdező kommentje:
Na hát igen.. Nekem olyan könyvek kénének mint a 2. hozzászólóé!
2010. jún. 4. 19:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát én elég sokat olvasok angolul. Legfőképpen romantikusat, ha érdekel írok:p

De ott van pl. Daniel Defoe: Robinson Crusoe

Dan Brown: The Da Vinci Code

Truman Capote: In Cold Blood

Ezeket is olvastam, nem romantikusak:p Az utolsó nagyon érdekes, valós történeten alapul. De mind jó:)

19,l

2010. jún. 4. 20:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Középfokú nyelvtudással simán menni fog:

Brent Weeks - The Way of Shadows

[link]

Ha a Bookdeposity-tól rendelsz akkor ők még szállítási költséget sem számolnak fel. Csak a könyv rát kell kifizetni. 48 órán belülre ígérik és ez itt: [link]

csak 6 Euro.

2010. jún. 7. 16:43
 8/8 anonim ***** válasza:
nicholas sparks könyvei ;)
2010. jún. 7. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!