Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » J. R. R. Tolkien, Frerin infók?

J. R. R. Tolkien, Frerin infók?

Figyelt kérdés
Szóval az lényeg, hogy Frerin - ről bármi jöhet mert ugye annyit írnak róla, hogy Thrain 2 fia, és élt 2751-2799 -ig. Na és oké lehet, hogy nem nagyon van róla több infó mert mindenhol azt írják, hogy keveset tudunk róla. De olvastam olyat, hogy elvileg egyszer Thorin azt mondja Fili-nek, hogy Frerin hasonlított rá. Ezt például hol mondja? Mert én sem a filmben nem hallottam és a Hobbit könyvben sem olvastam ilyet, és tudtommal nincs több olyan könyv ahol Fili és Thorin találkoznának. Vagy rosszul tudodom? Szóval légyszi segítsetek!!! És esetleg van olyan könyv ahol a erről a Durin vérvonalról van szó mármint nem Fundin és Balin körül hanem itt Thorin, Frerin, Dis, Fili,Kili körül. Bocs ha kicsit furi lett a megfogalmazás... :)

2017. dec. 31. 16:01
 1/1 A kérdező kommentje:
Ha esetleg csak pár év mulva találná rá valaki a kérdésemre még mindig nyitott leszek válaszra. :)
2018. jan. 6. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!