Csak szerintem lehetett volna A szürke ötven árnyalata egy nagyon jó könyv?
Nem igazán. A könyv egy Alkonyat fanfictionnak kezdődött, így sehogyan sem írta volna át az alkotója egy bántalmazó történetté.
A bdsm meg nem is egyenlő a bántalmazással. Már így is sok káros üzenetet közvetít a könyv, szerintem jó, hogy nem lett túlzásba vinni.
Maga a történet meg azért rossz, mert nem szól semmiről és az írás is borzalmas. Szerintem írhatna arról is, hogy mindketten aszexuálisok, az is ugyanolyan gané, semmitmondó lenne.
Én tényleg nem olvastam (csak az Alkonyatot), sőt a filmet sem néztem meg, viszont ebben a videóban idéznek belőle és nekem ennyi elég is volt.
A film es a konyv sokak szerint eltero.
Az Alkonyathoz pedig az egvilagon semmi koze.( egyebkent van akinek ez a konyv nem tetszik)
Mindenkinek mas az izlese, mas konyveket/filmeket nez, mas irant erdeklodik. De ugy leszolni dolgokat, hogy csak egy osszevagott videot lattunk rola nem tul jo dolog. ( barmelyik filmrol/konyvrol lenne szo ezt leirtam volna, nem konkretan a fifty shades miatt)
Rengeteg köze van az Alkonyathoz, mivel eleve egy Alkonyat-fanfikciónak indult valami blogon. Az egész "történet" ezért van onnan copyzva. Csak Edward étkezési szokásait itt Grey szexuális perverzitása (?) váltja fel.
Én egyébként csak a véleményemet mondtam el róla. Nem tetszett az, amit a videóban láttam róla és így a kedvem sem hozta meg hozzá, hogy megnézzem.
De ugyanez igaz a Marvel filmekre is. Lényegében már elég a logónak felbukkannia a képernyőn és tudom, hogy amit látni fogok az rossz lesz. Legalábbis nekem biztosan. Nem nekem késu
Hatalmas kihagyott poénok vannak benne.
Hogyha az írónő nem akarta volna annyira eladhatóra, ezzel üressé é egyszerűvé írni, akkor egyedülálló lett volna.
Számomra inkább Christian karaktere az érdekesebb. Jó lenne egy valós könyvet olvasni, ami valóban az ilyen dominánsak “agyáról” szól és nem fullad bele a nyálba és a g**ibe.
Szóval jó lett volna. Mondjuk hiánypótló kicsit homoerotika terén A tanítvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!