Reni vagy Bexi? Miért?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyikük a jobb karakter???2017. dec. 27. 11:29
1/7 szentluca válasza:
Szerintem Bexi, mert ő sokkal erősebb
2/7 anonim válasza:
Bexi, sokkal kevesebbet drámázott szerintem, és sokkal önzetlenebb karakter volt,mint Reni.. valamint az,amit Reni képviselt kicsit elképzelhetetlen volt számomra,de imádtam mindkét sorozatot :)
3/7 anonim válasza:
Bexi tényleg sokkal talpraesettebb, viszont Reni hozzám mindig közelebb állt. A személyisége, a humora, egyszóval ő az a könyvszereplő, akivel legjobban tudok azonosulni. Egyébként szerintem Reni is önzetlen, mivel azonkívül, hogy az összes ,,nyomi" diákkal barátságot köt, még anno Levi meghívását a végzősök báljára is átpasszolta Taminak, pedig adva volt a lehetőség, hogy népszerűbb legyen a diákok körében.
4/7 anonim válasza:
Szerintem Bexi , mert ő erősebbnek bizonyul a sorozatban.
Rajta látszik h bejön neki Márk, de nem epedezik utána olyan feltünően,ellenben Reniről mindenki levágta hogy bejön neki Cortez. Mondjuk ha Bexi sírt lett belőle egy ütős dal, ellenben ha Reni sírt akkor senki meg se lepődött. Ne értsétek félre Renit is nagyon szeretem. Mondjuk nekem Bexi áll közelebb a szívemhez , ezért lehet elfogult vagyok.
5/7 anonim válasza:
Nekem egyértelműen Bexi. Reni túl hisztis.
6/7 anonim válasza:
Méghogy Reni önzetlen! Rohadt jó vicc!!! Reni 1 nyávogó hisztis kitalált problémákkal küzdő csaj.(és a kinézete is elég érdekes...tekintve h nagymamának öltözik) Szóval egyértelműen Bexi
7/7 anonim válasza:
Bexi sokkal jobb, és valóságosabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!