Mit olvashatnék? Mitológia és/vagy fantasy
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek olvasni, de mostanában kezdenek elfogyni a könyvek amik érdekelnek. Régen olvastam a Percy Jacksont és az nagyon tetszett. Ismertek még olyan olyan könyveket aminek köze van a görög mitológiákhoz? Mostanában az nagyon érdekel. Az se baj ha fantasy csak legyen köze a mítoszokhoz.14/L2017. dec. 25. 20:24
1/5 LyahFayew válasza:
A Percy Jackson és az olimposziak sorozatnak van folytatásai, az Olimposz hősei címen. Az ötből eddig 4 kötet jelent meg magyarul, és ha még nem olvastad, szerintem érdemes lenne belekukkantani :)
Ha már ezt is ismered... láttam könyvesboltokban más mitológiás könyveket (az egyik címe talán Pegazus volt, vagy hasonló?). Pontosat ezekről nem tudok mondani, nem simerem őket.
2/5 anonim válasza:
Rick Riordantól még van a Kane-krónikák (egyiptomi istenes), a Trials of Apollo (az Olimposz hősei végén Zeusz halandóvá változtatja Apollót, a trilógiában az isteni mivoltát próbálja visszakapni), illetve a Magnus Chase and the Gods of Asgard (norvég mitológia). Ezek mind a Percy Jackson univerzumában játszódnak, Magnus pl Annabeth unokatesója. Ha nem tudsz angolul, akkor az ajánlásomból sajnos csak a Kane-krónikák első részéhez van hozzáférésed magyarul.
3/5 szentluca válasza:
Szakács Eszter: Szelek tornya
4/5 anonim válasza:
Megjelent a Kane krónikáknak még két része ha érdekel az egyiptomi mitológia.
5/5 anonim válasza:
Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei-Ransom Riggs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!