Miért nem szeretnek olvasni a tinik általában?
Szia!
A mi osztályunkban azok, akik nem olvasnak, azt hiszik, egy könyv csak unalmas lehet. Pedig ez nem így van. Ha bemennének egy könyvesboltba, bármibe fogadnék, hogy mindegyik megtalálná a magának valót.
Ha vki meg csúfol, akkor ne foglalkozz vele! Engem, és azt a pár osztálytársamat régebben piszkálták, egyikünk se figyelt rájuk, és most csak engem piszkál az osztály két plázacicája, de ők mindenembe belekötnek(az ízlésembe, a cipőmbe, a ruhámba, sőt, még a körzőmbe és a kutyámba is), és már nagyon idegesítenek. De ők mindig ilyenek voltak.
Szóval ha vki ezért piszkál, sz@rd le őket!
Egy felmérésben azt állapították meg,hogy a felnőttek 70%-a NEM ÉRTI AMIT OLVAS.
Tehát azért nem szeret olvasni,mert nem érti.
Persze ez ellen lehet tenni,de csak akkor,ha valaki akar is.
Aki nem olvas,annak kevés a szókincse,felnőttkorában egy társaságban nem fog tudni jól elbeszélgetni,ezért kényelmetlenül érzi majd magát.
Kivéve ha a barátai is ilyenek,hogy csak bizonyos dolgokra koncentrálódnak.
Az én fiam nem szerette a kötelezőket,nem olvasott míg muszáj volt,de ma már a könyvtára megirigyelhető.Ja és mindet olvassa is:)
Kiskorában ezt látta tőlem,sőt hétvégente tartottunk kis délutáni olvasás órákat is:) Akkor még igencsak elbliccelte,de azóta magától rájött,hogy az olvasás nagy kincs:)
Én 10 éves vagyok. A Lassie hazatér könyvet útálom még mindig mert uncsi A pál utcai fiúk az jó mese A két Lotti nem
De amit magamtól olvastam az a Harry potter és a harcosok törzse. Az utóbbi kettőt ajánlom más embereknek is mert mind a kettő fiúknak és lányoknak egyaránt szól. Nem lehet őket letenni. Sajna magyarországon már kevesen olvasnak. De a Harcosok törzse Erin Huntertől jó könyv nagyon. Twilight vagy az az izé azt nem fogom olvasni...
nem érdekel az! De a versek se jók! A felnőttek öregesek a verseket útálom és nem is tudom őket megtanulni pedig kiváló tanuló vok. Na nem húzom a sorokat én a Harcosok törzsét és a Harry Pottert ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!