Melyik ez a kissé pajzán könyv? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nem ugrik be a címe, egyszer teszkóban elolvastam a hátulját. Egy (talán magyar) nő írta. A hátulján olyasmiről szólt a szöveg, hogy a nőknek nem szabadna olyan sűrűn mosniuk a puncijukat, meg hogy ő nem használ parfümöt, csak feldugja magának az ujját, és a nedvet a nyakára keni, mert ez beindítja a pasik álaltias ösztönét.2010. jún. 2. 18:47
1/2 anonim válasza:
Te jó ég!
Milyen debil akar ilyen könyvet olvasni? És milyen debil ír ilyen könyvet?!
2/2 anonim válasza:
Nem hiszem hogy ez lenne a te könyved, de hasonlít a téma, én épp a napokban olvastam: Eve Ensler: A Vagina Monológok
Úgy 10, 15 nő beszél benne a szexuális életéről, menstruálásról, a nők elleni erőszakról és a nemzetközi V- napról, amit minden évben február 14énvValentin napon tartanak (persze nem arról szól)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!