SZERINTETEK milyen lenne a Twilight történetében élni? Bőv. Lent!
Milyen lenne mondjuk ha mi lennénk Bella!
Ti hogy döntenétek, maradtok Edwarddal vagy faképnél hagynátok? De most úgy gondolkozzatok mintha nem olvastátok/láttátok volna a filmet! Folytatnád az életedet egy vámpírral aki akár meg is ölhet vagy nem?
Meg még írjatok a "szerinteteki" Twilightos életetekről! Bella szerepében pesze!
A hülye válaszok, a kérdést nem komolyanvevők, és Twilight utálok NE ÍRJANAK IDE!
Igen, én is maradnék Edwardal,hiszen annyira jól néz ki,meg ő is minennél jobban szertet..nem tudnánk egymás nélkül élni=)
engem az is vonz hogy vámpír,olyan erős meg minden ,de azért az hogy csak vér meg vér :s
és a halhatatlanságot is válalnám azért ,h örökre együtt legyünk..de azért elég nyomasztó minden szeretedet látni ahogy meghal :S de ha Edward nem lenne az életembe,akkor az enyémse érne semmit nélküle.
szval én is így gondolnám , mint Bella =)
Ha én lennék Bella, akkor így lett volna a történet: Edward elment, nem jött vissza hozzám fél év múlva(?). Adieu. Sikerült elfelejteni valamennyire, de aztán rájöttem, hogy mindig szeretni fogom Edwardot.
Szóval, összejöttem Jacobbal. Jól megvoltunk, de aztán visszatért Edward, hogy megnézze hogy vagyok. Akkor egy rövid időre visszajöttek a régi érzelmeim és néha elcsattant egy-egy csók Edwarddal Jacob háta mögött. :D
Aztán rájöttünk, hogy nem helyes az, amit csinálunk és megbeszéltük, hogy csak barátok leszünk.
Az idő elteltével minél jobban megszerettem Jacobot, ő pedig belém vésődött -ezt csak később árulta el :D- . Edwarddal csak barátok maradtunk, többé nem történt semmi köztünk. Néha-néha fellángolt a szenvedély. :D Bár mi ellenálltunk neki.
Később Edward talált egy vámpírcsajszit, akit még nálam is jobban szeretett és boldogan éltek együtt az idők végezetéig.
Született egy rakás gyerekünk is. Boldogan élünk, amíg meg nem halunk - és még tovább is. :D ( Talán megkérjük Edwardékat, hogy változtasson minket is vámpírrá. :D Inkább nem.:D)
Ja, és persze Cullenék olyanok, mint a második családom.
Kb. ennyi. :D
Azért Jacob, mert nekem sokkal jobban tetszett az ő karaktere, egyénisége, mint Edwardé... Nem azért, mert Taylor Lautner esetleg helyes.
Miért próbáltál volna meg fokhagymás rágót szedni? o.O
Ezt most nem értem amúgy xD
Amúgy én is Edwarddal maradtam volna, de kiráz a hideg a gondolattól, hogy halhatatlan legyek. Ennél nagyobb átok nem is létezhezne számomra. Edward fan vagyok és nagyon helyes meg minden de lehet, hogy még az ő kedvéért sem lettem volna hajlandó halhatatlanná válni...
Előzőnek:a fokhagyma elriasztja a vámpírokat.
Én Edwarddal maradtam volna,nagyon rendes srác,jóképű és gazdag.Jó,lehet,hogy lelépett fél évre,de csak azért,mert nem akarta,hogy Bellának baja essen.És egyébként is csodálatos,hogy a szereleme biztonságáért képes volt lemondani a szerelméről,ez nagy dolog!:)
Amúgy a lány tekimet Bellának neveztem el(a fiú Spuri lett):)
Amúgy a fokhagymás rágósnak üzenném, hogy az első részben Edward meg mondja Bellának, hogy minden a vámpírokkal kapcsolotos történet csak kitaláció ... mese ... ostobaság.
Szal. nem sokra mentél volna a fokhagymás rágóval xDxD
Ez elég nehéz kérdés. Nagyon más karakter vagyok, mint Bella. De ha minden gondolatomat átvihetném az ő testébe, és nekem kéne dönteni, akkor az Edward iránt érzett "szerelmet" elég hamar kinőttem volna. Nem maradtam volna vele, de nem amiatt, mert félnék attól, hogy megöl, egyszerűen azért, mert a Twilight után még nem lehet eldönteni ő-e az igazi. A New Moon történetében előrehaladva egyre jobban kételkednék, és valahol a közepén biztosan vége lenne. Edward a túlféltésével olyannyira korlátozna, amit nem tudnék elviselni.
Messze nem biztos, hogy Jacob lenne a választottam, bár a BD Jacob szemszögéből íródott részei annyira jól (a többihez képest), hogy ott valóban őszintén megkedveltem a fickót. Egyszerűbb lélek, mint Ed, és ez néha nagyon vonzó tud lenni.
Egy biztos. Sose járnék Mike Newtonnal. :))) Ő naggggyon nem az esetem. :)))
Talán nem is mennék férjhez soha. Élném a megszokott kis életem Charlie mellett, Ed néha beugrana, hogy a szükségleteink ne kínozzanak minket annyira... Fene se tudja. Nehéz kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!