Hozzávetőlegesen mennyibe kerülhet egy kb.610-620 oldalas regény kis példányszámú (25-30 db. ) kinyomtatása?
Figyelt kérdés
Puhatáblával, ragasztott kötés, A/5, alapvető dolgok. A borító előlapja kész, a gerinc és a hátlap megtervezésében lesz szükségem szakértői segítségre. Szeretnék pár darabot ismerősöknek a saját szájízem szerint, mielőtt kiadókkal próbálkozom. Esetleg valakinek van tapasztalata ezt illetően?2017. nov. 30. 18:55
1/4 anonim válasza:
Ez sok dologtól függ. A helyi nyomdában az én 25 oldalas A/5-ös könyvemet 2700-ért nyomták borító nélkül, a barátnőmnek egy kicsit volt más a méret, azt már A/3-as lapra kellett volna, 50 valahány oldal, neki 14000-ért nyomták volna ki, de függ a papírtól és a színbeállítástól is.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2017. nov. 30. 19:16
3/4 anonim válasza:
A 30 darabot 620 oldalban olyan 60-63k-ért tudnám kinyomatni fóliázott borítóval, ragasztókötéssel. Most készülök kinyomatni a saját könyvemet 320 oldalban, olyan 75k lesz az egész 100 példányban. Kérj több digitális nyomdától ajánlatot, ha segítség kell szólhatsz nekem is, borító ügyben is tudok segíteni...
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Ez már tökéletes kiindulási pont.
Könnyen lehet, csak kevesebb oldal lesz, "csak" olyan 560, még a formázástól függ, ami nem végleges. A darabszám mindenképp alacsony lesz először (kb. 20 inkább először, mint harminc, aztán majd később), nem tudom, szokott-e minimum limit lenni (?). Bár biztos nyomdája válogatja.
2017. dec. 1. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!