Harry Potter animágia, patrónus bűbáj?
Figyelt kérdés
Ugye amilyen patrónusa van az adott embernek, olyan állattá tud átváltozni ha kitanulja az animágiát.
Viszont a patrónus változhat szerelem hatására. Ekkor az állat is változik, amivé addig vált?
És sújos traumán átesett varázslók nem képesek megidézni a patrónusukat. Szóval nem is tudnak átváltozni?
Nagyon sokat gondolkodtam ezen a kérdésen, és sehol sem találtam rá választ :(
2017. nov. 29. 23:53
1/7 anonim válasza:
Inkább azon gondolkozz el, hogy a "súlyos" szót miért j-vel írtad.
2/7 anonim válasza:
Azt hiszem, ez is nincs is leírva. De Sirius azt mondta, mikor már nem bírta tovább a börtönben, kutyává változott, és úgy könnyebb volt.
3/7 anonim válasza:
3* olvastam és 2*hallgattam hangoskönyvben, mégsem rémlik, hogy bármikor említettték volna, hogy a patrónusod és az animágiai alakodnak egyeznie kell.
4/7 anonim válasza:
A patrónusok a személyiség alapján alakulnak ki, illetve az animágus is a személyiségéhez legjobban hasonlító állattá tud átváltozni, de ettől függetlenül szerintem a kettő nem függ össze. Még ha a patrónus megidézés nem is megy, az átváltozás mehet.
5/7 anonim válasza:
2x olvastam ki az utolsó kivételével a könyveket, de nem rémlik, hogy csak azzá tudná változni a karakter, ami a patrónusa.
6/7 anonim válasza:
A patrónus változhat, az animágus alak nem.
7/7 anonim válasza:
Hiába pontoztok le, a patrónust az érzelmekkel hívod elő, az animágiai forma pedig a transzformációs bűbáj magas iskolája amit rendkívül nehéz megtanulni., nem azzá változol amilyen a "személyiséged" hanem amivé megtanulod változtatni magad. A személyiséged pusztán a kiválasztásban segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!