Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Celaenának az üvegtrónból...

Celaenának az üvegtrónból később fehér lesz a haja?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor csak egy igent mondjatok, semmi spoilert. :D Nem értem, hogy a borítón miért egy ezüstös fehér hajú lány van, amíg a könyvben vagy százszor le van írva, hogy aranyszőke haja van. (Most tartok a harmadik résznél)

#könyv #Tron #celaena sardothien
2017. nov. 27. 20:58
 1/5 anonim ***** válasza:
71%

Nem lesz fehér haja

Csak hogy nézne már k a borítón az a karakter aranyszőke hajjal? 😂

2017. nov. 27. 21:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem fehér a haja, fanartokon pedig az valószínűleg nem ő, hanem Feketecsőrű Manon
2017. dec. 13. 13:39
 3/5 A kérdező kommentje:
De a könyvborítón egy fehér hajú lány van és azt nem tudom megérteni. A könyvnek a borítójára csak nem Manont teszik rá, aki eleve csak a harmadik részben kerül be a könyvbe, nem mellesleg Celaena/Aelin a főszereplő. Nekem személy szerint a borító nagyon bántja a szememet. :D
2017. dec. 14. 01:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor fesd át XD
2017. dec. 14. 21:25
 5/5 anonim válasza:
Lesz vörös haja is, rövidebb is lesz, meg azt hiszem fekete is de ez nem biztos. Álca miatt festi. De ki fog kopni neki és újra szőke lesz
2018. febr. 25. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!