Miért akar egyre több fiatal író lenni?
Becsvágyból.
Ezt bizonyítja, hogy rögtön könyvkiadásban gondolkodnak. Ha csupán az írás szeretete vezérelné őket, akkor neten publikálnának először. Ilyen módon lehetne igényt generálni egy esetleges könyvre. De nem, nekik rögtön a fizikailag legyártott könyv kell, mindenféle előzetes ismertség nélkül. Aztán csodálkoznak, ha ez nem járható út.
Ezeknek a kombinációja lehet:
- híres akar lenni (és esetleg látja, hogy előadóművésznek nem tehetséges, modell nem lehet belőle, sporthoz nincsenek meg a képességei)
- alapvetően szeret sztorikat fabrikálni, és azt hiszi, az elég (aztán van, akinél a megleveő tehetsége mellé elég, van, akinél meg nem)
- 1x megdicsérte a tanár alsóban fogalmazásból, és akkor már azt hiszi, író
(én is író akartam lenni 10-14 éves korom között, nálam a 2. pont játszott közre leginkább)
Én magam is írtam tinikoromban verseket, novellákat - ma már nincsenek meg. Nem tartottam őket publikálásra méltónak. Egyszerűen jó érzést váltott ki belőlem, hogy papírra vethetem a temérdek sok gondolatomat. :)
El tudom képzelni, hogy sokan mások is rendelkeznek ezzel a talentummal. Az ember - szerintem - főként szellemi, gondolkodó Lény. Az önkifejezés egyik eszköze az írás.
Az Alkotóművészethez tartozik még - többek között - a szobrászat, kézműves termékek gyártása, festőművészet, előadóművészet (énekesi pálya, humorista, stb.) A sort a még hosszasan lehetne folytatni...
Üdv:43/N
Wow......kérlek bocsássatok meg nekik amiért írni szeretnének u_u nem olyan súlyos bűn szerintem mint pl a gyilkosság.
Nem az ő hibájuk hogy élvezik ezt a művészeti ágat és szeretnének alkotni benne. Tényleg nem az ártó szándék vezérli őket, ezzel hogy uh.... sokuk... ír...és esetleg néhányuk ezt a szép szakmát tekinti... álmának.... bocsássatok meg nekik u__u
én sem akarok senkit bántani azzal hogy szeretek sütiket sütni és cukrász szeretnék lenni esküszöm : (((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!