Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A magánkiadásban kiadott...

A magánkiadásban kiadott könyvemet hogyan és hol tudom eladni?

Figyelt kérdés
Megírom, kinyomtatom mondjuk 100 példányban, adok belőle néhány rokonnak, ismerősnek, és azután? Hogyan tudom a többit eladni, és hol? És a pénz milyen formában folyik be, hiszen én nem tudok számlát adni? Ha egy bolt eladja, hogyan fizetik ki nekem számla nélkül? Vagyis: Hogy működik a magánkiadás?

2017. nov. 20. 11:28
 1/3 anonim ***** válasza:
51%

Van megfelelő vállalkozási forma... pl szellemi szabadfoglalkozású vagy valami ilyesmi neve van...

Eladni meg úgy tudod, hogy megfelelő marketinget csinállsz neki... csak úgy ismeretlenül senki nem fogja megvenni.

2017. nov. 20. 11:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Változó. A magánkiadással foglalkozó kiadó általában biztosít valamilyen felületet, mondjuk a saját boltjában kapható lesz a könyv, ebook formátumban legyártva az Amazonon, az Apple meg a Google boltjában satöbbi, papír alakban szétküldhetik a Libribe, Bookline-ba meg más hálózatokba, de összességében leginkább neked kell reklámoznod blogon, facebookon, ismerősi körben és ahol csak lehet. Ehhez ugye első körben ismerősökre van szükség, ha ezek megvannak, ők már hozhatják a többieket.
2017. nov. 20. 12:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Elvileg a marketinget meg tudom oldani, az a bizonyos célcsoport akinek szólna viszonylag könnyen elérhető, és így akár közvetlenül tőlem is megvehető lenne, csak ugye ez így nem hivatalos, ha valaki esetleg számlát kérne. A szellemi szabadfoglalkozás akár jó is lehet, ha ez egyszerűen működik, és nincs túl sok adminisztratív meg anyagi teher rajta.
2017. nov. 20. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!