A magánkiadásban kiadott könyvemet hogyan és hol tudom eladni?
Figyelt kérdés
Megírom, kinyomtatom mondjuk 100 példányban, adok belőle néhány rokonnak, ismerősnek, és azután? Hogyan tudom a többit eladni, és hol? És a pénz milyen formában folyik be, hiszen én nem tudok számlát adni? Ha egy bolt eladja, hogyan fizetik ki nekem számla nélkül? Vagyis: Hogy működik a magánkiadás?2017. nov. 20. 11:28
1/3 anonim válasza:
Van megfelelő vállalkozási forma... pl szellemi szabadfoglalkozású vagy valami ilyesmi neve van...
Eladni meg úgy tudod, hogy megfelelő marketinget csinállsz neki... csak úgy ismeretlenül senki nem fogja megvenni.
2/3 anonim válasza:
Változó. A magánkiadással foglalkozó kiadó általában biztosít valamilyen felületet, mondjuk a saját boltjában kapható lesz a könyv, ebook formátumban legyártva az Amazonon, az Apple meg a Google boltjában satöbbi, papír alakban szétküldhetik a Libribe, Bookline-ba meg más hálózatokba, de összességében leginkább neked kell reklámoznod blogon, facebookon, ismerősi körben és ahol csak lehet. Ehhez ugye első körben ismerősökre van szükség, ha ezek megvannak, ők már hozhatják a többieket.
3/3 A kérdező kommentje:
Elvileg a marketinget meg tudom oldani, az a bizonyos célcsoport akinek szólna viszonylag könnyen elérhető, és így akár közvetlenül tőlem is megvehető lenne, csak ugye ez így nem hivatalos, ha valaki esetleg számlát kérne. A szellemi szabadfoglalkozás akár jó is lehet, ha ez egyszerűen működik, és nincs túl sok adminisztratív meg anyagi teher rajta.
2017. nov. 20. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!