Tudnátok nekem Koreai könyeveket mondani? (persze ami le van fordítva magyarra)
Figyelt kérdés
Főként Romantikus, és Thriller érdekelne.
14/l
2017. nov. 18. 14:09
1/2 anonim válasza:
Kendare Blake: Vérbe öltözött Anna
(Az írónő Dél-Koreában született, de mivel kiskorában Amerikába költözött, nem beszél koreaiul.)
Jenny Han: A fiúknak, akiket valaha szerettem; A nyár, amikor megszépültem; Utóirat: Még mindig szeretlek!
(Koreai szárámazású, de amerikai és angolul ír.)
Elizabeth Kim: Tízezer könnycsepp
(Ez ilyen életrajz-szerű, leírja, hogyan végezték ki az anyját, és hogyan alakult utána az élete.)
Suki Kim: Nélküled mi sem vagyunk
Kyung-sook Shin: Vigyázzatok Anyára!
Han Kang: Növényevő
Sun-Mi Hwang: Rügy
Pak Janmi: Élni akartam
Itt még nézelődhetsz: [link]
2/2 anonim válasza:
A lány hét névvel, Annak az ősznek három napja, The orphan's master son, Nélküled mi sem vagyunk, A törpe, Menekülés a 14-es táborból, Kim Dzsongil bemutatja: - Észak-Korea és a világ legvakmerőbb emberrablásának hihetetlen és igaz története
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!