Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ajánlanátok nekem könyveket?...

Ajánlanátok nekem könyveket? 15/L (Lennt bővebben. )

Figyelt kérdés

Szóval, szeretem a romantikus könyveket, a krimit, lányregényeket.

Ajánlanátok nekem könyveket?:)

Előre is köszönöm.

Pár könyv, amit már olvastam (csak azért írom le, hogy ne írja le még egyszer ugyanazt valaki):

Emily Bronte: Jane Eyre

Stephenie Meyer: Alkonyat, Újhold, Napfogyatkozás

Meg Cabot: Neveletlen hercegnő 1.-10.; Esküvő olasz módra; Airhead; stb.

Jacqueline Wilson pár könyvét

Cecily von Ziegesar: Bad girl 1.-5.

Dark Love sorozat

És még egy csomót.

Vagy nem msuzáj romantikus, krimi legyen... Olyat is írhatsz, ami neked nagyon tetszett. Ja, és le is írhatnátok a könyv címe után, hogy miről szól.

Nagyon szépen köszönöm.:)

2010. máj. 31. 18:16
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Egyébként neked honnan van? Antikváriumból?
2010. máj. 31. 20:12
 12/32 anonim ***** válasza:

nem.

Akkor jelent meg amikor anyum annyi idős volt, mint én.

Annyira megtetszett neki, hogy mindig amikor megjelent egy-egy újabb kötete, ment a könyvesboltba/újságoshoz, ahol venni lehetett.

240-250 oldalasak, 14. fejezetből állnak...

pár link ahol meg lehet venni mind a 47-et: [link]

[link]

kicsit drága így együtt a 47 darab, szüleiddel mindenképp beszéld meg!

Vagy kérd ezt ballagásra, ha most fogsz ballagni :)

2010. máj. 31. 20:52
 13/32 anonim ***** válasza:
Nem beleszólni akarok, de a helyedben kérdező nem vetetném meg hirtelenjébe ezt a könyvsorozatot... Mert simán elemeht a kedved tőle közben vagy beleunsz vagy nem is tetszik...
2010. máj. 31. 21:01
 14/32 A kérdező kommentje:

Köszi. Még nem tudom, utána olvasok.

Persze, meg kell beszélnem a szüleimmel.

Nem, nem most ballagok. Tavaly ballagtam, most 9.-es vagyok. Októberbe 16 leszek.

Utolsó válaszoló: Ezen még gondokodni fogok, hogy megvegyem-e... Lehet, hogy megyek nyári munkára, és akkor nem kéne a szüleimtől pénzt kérni. Nekem így lenne a legjobb.

2010. máj. 31. 21:09
 15/32 A kérdező kommentje:
Csak még nem tudom, hogy hova mehetnék dolgozni. Ez a baj.
2010. máj. 31. 21:12
 16/32 anonim válasza:

Csak beleolvastam az eszmecserébe így 31 évesen. Sok ilyen 15 évest szeretnék látni, mint te vagy.

Gyerekkorod óta így szereted a könyveket?

3 és fél éves lányom máris imádja őket, most is olvas még (aludt az oviban délután és ilyenkor nehezen alszik, addig "olvas" történeteket fűz mesekönyvi képekhez). Szóval én is imádok olvasni, apukám is imádott és nem tudom öröklődött-e a vérvonal. Örülnék neki, de nem szeretném rátukmálni a könyveket. Most imádja. Veled hogy történt, hogy ma napig szeretsz olvasni?

2010. máj. 31. 21:14
 17/32 A kérdező kommentje:

Az én apám is szeretett olvasni. Nagyon sokat. Evés közben vagy, délután lefeküdt és akkor,... Még sorolhatnám.

Nem tudom, hogy mikor kezdtem el olvasni pontosan. De azt tudom, hogy alsóban már jártam. Vagy otthon is volt 50 vagy több könyv és néha azok közül is vettem el. Megnéztem a címét és hogyha nem tetszett, akkor visszatettem.:D Azóta már elköltöztünk, és csak 2 könyvet hoztam el. A többi maradt a nagynénéméknek.

Emlékszem, egy nap alatt skerült kiolvasni egy 200 oldalas könyvet. Akkor mennyire büszke voltam magamra!:D ( De már fogalmam sincs, hogy miről szól, vagy mi volt a címe. Régen volt.)

Most többet olvasok, mint régen. De anyának és az élettársának nem nagyon tetszik. Mert "állandóan azt csinálom". Még nem is beszéltem a nagybátyámról...De őt inkább hagyjuk...

Erdélyiek vagyunk, most Pesten lakunk. Anya elég visszamaradott... Ilyen "csőszerű" "látása" van...

Na mindegy. Bocsi, hogy ilyen hosszú lett!

2010. jún. 1. 07:30
 18/32 anonim válasza:
Oké, köszönöm. Értem én, férjem is azt hozta a családból, hogy az olvasás időpocsékolás és hülyeség, könyvre költeni kidobott pénz, hát alig győzöm csítítani, hogy hagyjuk a lányunkat, majd ő eldönti, hogy hülyeség-e. Úgy látom, egyre nagyobb divat újra olvasni, sokkal több jó könyv van, minden korosztály számára.
2010. jún. 1. 12:02
 19/32 anonim ***** válasza:

Szia, ajánlanám neked még az Egy gésa emlékiratait, és az Agnes Cecilia-t, nagyon jó könyvek:)

15/L

2010. jún. 1. 17:26
 20/32 anonim ***** válasza:

Hát én is imádok olvasni és kis koromban pont azt csináltam mint a 31 éves anyuka lánya :).

Én Neil Gaimant ajánlanám, bár ezek nem romantikus könyvek, de eszméletlenül mesél a pali, imádom.

Meg a most nagyon sikeres Millenium trilógiát. Engem beszippantott és nem engedett annyira izgalmas.

16/l

2010. jún. 1. 19:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!