Orchidea000 kérdése:
Milyen könyvet tudtok nekem ajánlani?
Figyelt kérdés
A vörös pöttyös könyveket nagyon szeretem ha nem is vörös pöttyöset tudtok ajánlani akkor légyszi legyen benne szerelem2017. nov. 2. 11:35
1/7 anonim válasza:
Szent Johanna gimi. Nem pöttyös, de van benne szerelem, 9 kötet, és szórakoztató. Azt olvasom, csak ajánlani tudom!!!
2/7 anonim válasza:
Előző vagyok. Ezt persze (inkább) akkor ajánlom, ha lány vagy. De amúgy jó könyv. :)
3/7 anonim válasza:
Szent Johanna gimi .. én is csak ezt tudom ajánlani nagyon jó könyv ... először azt hittem valami unalmas béna regény aztán rájöttem hogy egyáltalán nem .. szerintem érdemes elolvasni:)
4/7 anonim válasza:
Vörös pöttyösek közül ezek nekem nagyon tetszettek:
Időtlen szerelem trilógia
Sulijegyzetek sorozat
Csitt-csitt sorozat
Silber trilógia
Titkok hálójában
Végzet eréklyéi sorozat + pokoli szerkezetek trilógia
A hamis herceg
Időcsavar
Ami nem vörös pöttyös:
Harry Potter (de komolyan. Már verem a fejem a falba, hogy miért ellenkeztem évekig. Amnyira imadooom)
Vándor sólyóm kisasszony különleges gyermekei
Az idő vándorai
5/7 anonim válasza:
Erdős Zsuzsanna: Vedd már észre! (gimis történet)
6/7 anonim válasza:
Szent Johanna gimit csak lányoknak? 23 éves fiú vagyok, és 1-2 évente újra elolvasom. Irodalmi értéke nem sok van, alapból elég egyszerű, viszont szórakoztató és rémesen nagyokat tudok röhögni rajta! :D
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat a Szent Johanna Gimit már olvastam a harry pottert is meg a silbert is ,de a többit még nem de mindenkép el fogom olvasni! Köszönöm!
2018. jan. 22. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!