Hol lehet Budapesten megszerezni Rick Riordantól- Olimposz vére című könyvet?
Figyelt kérdés
Ha valaki nem tudná a sorozat címe Olimposz hősei. (Persze magyarul)2017. okt. 26. 21:46
1/5 anonim válasza:
Többnyire sehol, tekintettel arra, hogy még nem jelent meg. Kövesd a Könyvmolyképző kiadó oldalát, onnan megtudod, ha megjelenik. (Ismerve a kiadót, és látva, hogy a Kane krónikáknak már kint van a második része, én tavaszig nem is reménykednék, hogy kiadják...) Szóval kellemes várakozást :) ne aggódj, átérzem. Én is várom :)
2/5 anonim válasza:
Én írtam egy levelet a kiadónak és elméletben karácsony környékére várható.
3/5 anonim válasza:
szerintem még legalább egy év, mire meglesz magyarul, mivel a Hádész háza is úgy volt, hogy tavaly(?) tavasszal jön ki, csúsztatták őszre, aztán "karácsonyra csak meglesz", végül jan. vhányadikán jött ki
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi komijat. Ha valaki tud esetleg még valamit, akkor jöhet
2017. okt. 28. 20:37
5/5 anonim válasza:
Elméletileg idén decemberbe jön ki a könyv. Én is nagyon várom már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!