Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A J. R. Ward - Megbosszult...

A J. R. Ward - Megbosszult szerető- ben mit jelent az hogy Rev-nek "tüskéje" van?

Figyelt kérdés
Lehet hogy csak nem figyeltem eléggé de ezt nem értem, ez a sorozatból az első könyv amit olvasok.
2010. máj. 29. 16:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha ez az első, amit olvasol, akkor nem is csoda, hogy nem érted, hiszen ez már a 7. rész, de röviden megpróbálom elmagyarázni

Rehv nem csak hogy vámpír, de félig manipulátor is, ami a vámpírok egy alfaja és ez nem csak különleges mentális képességeket ad neki, hanem testieket is. Az a bizonyos tüske pedig a nemi szervén van.

Hidd el nekem, hogy érdemes elolvasni a többi kötetet is, mert sok mindenről maradtál le, ami fontos a sorozatban.

2010. máj. 31. 08:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi, könyvtárból olvasom ezt és azért kezdtem itt mert csak ez volt benn.Még 1x nagyon köszi a választ.
2010. jún. 1. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!