Milyen regényt tudtok, ami emberi értékekről szól, vagy ami olyan, mint az Édentől keletre?
Figyelt kérdés
2010. máj. 28. 12:42
2/11 anonim válasza:
Ha még Steinbeck jöhet: Egerek és emberek
3/11 anonim válasza:
Elfújta a szél
Bármily hihetetlen nem a romantika a fő szál benne (azért van benne az is), hanem a főszereplők viszonyulása az eseményekhez.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, el fogom olvasni őket! :)
Aki még tud, írjon! Köszönöm!
2010. máj. 30. 18:14
5/11 anonim válasza:
Az én kedvencem Szabó Magda. Ez szinte minden általam olvasott (nem kevés:)) könyvében központi téma.
Legelső ami eszembe jut: "Az ajtó", de mint írtam bármelyik másik könyvét is mondhatnám; pont ezért szeretem őket olvasni.
7/11 anonim válasza:
Steinbecktől még a Kék öböl, a Szerelem csütörtök,Az Égi mező,így, ebben a sorrendben, egymásután olvasva. Egymás folytatásai, és jó nagyon.
Sinclair Lewis-tól:Királyi vér, Arrowsmith, Dodsworth, de akármelyiket elolvasod tőle az hasonló színvonalú.
Thomas Hardy: Lidércfény, Erdőlakók
Nagyon sok van még:)
9/11 anonim válasza:
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, el fogom őket olvasni! Utána olvastam mindegyiknek a neten, és nagyon érdekesek! Köszönöm!
2010. jún. 5. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!