Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Horror könyvet tudnátok ajánlani?

Horror könyvet tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés
Olyan könyv érdekelne elsősorban, ami PDF - ben fent van neten. Mindenképp korhatáros könyv érdekelne. Lehet fantasy, brutális, gyilkos stb. A lényeg, hogy fordulatos legyen és félelmetes ... amennyire csak lehet. Szellemeset inkább ne :D - azoktól félek :D

2017. okt. 1. 22:15
 1/9 A kérdező kommentje:
Lehet akár morbid, psycho ... stb. stb. :D
2017. okt. 1. 22:35
 2/9 anonim válasza:

Richard Lee Byerstől a Rosszabb a halálnál c könyv.

Ezt még akkor olvastam, mikor az Alkonyat még gondolatban sem volt meg semmiféle vámpírdivat.... :)

Nem azt mondom, hogy ultrafélelmetes, de nekem nagyon tetszett.

[link]

2017. okt. 1. 22:42
 3/9 anonim ***** válasza:

szerintem kezdj King könyvekkel, azok könnyen emészthetőek és mégis jó izgalmas horrorok és abból annyi féle van.

Nekem a borzalmak városa még mindig a kedvencem

2017. okt. 2. 09:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Madarak a dobozban
2017. okt. 2. 11:38
 5/9 A kérdező kommentje:
King könyveket olvastam párat :) még olvasom ha éppen nincs más, de annyira nem jönnek be :) Valami más kell, izgalmasabb :D
2017. okt. 2. 12:49
 6/9 A kérdező kommentje:
A "Madarak a dobozban" - t mindenképpen ... sokan ajánlották már.
2017. okt. 3. 20:38
 7/9 anonim ***** válasza:
és hihetetlenül jó. 2x olvastam, mindkétszer a hideg futkosott a hátamon közben.
2017. okt. 3. 21:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Ajánlom a Battle Royale-t, ha még nem olvastad. Brutális, thriller, és elég sok elmebeteg szereplő van benne. Ha pedig tetszett a könyv, ajánlom a Mirai Nikki című animét, szintén túlélőjátékos, véres és szerintem egyetlen normális karakter sincs benne :D
2017. okt. 8. 18:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi ;)
2017. okt. 31. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!