Twilight-fanok! Mondanátok az Alkonyat filmről és könyvről különbségeket ill. hasonlóságokat?
Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 15:59
1/5 anonim válasza:
1.
Csomó jelenetet kihagytak, ill. raktak be, ami nem is volt a könyvben.
2.
könyv: Edward szép
film: Edward csúnya
XD majd ha eszembe jut, még írok.
2/5 anonim válasza:
A könyv sokkal részletesebb és izgalmasabb, mint a film, sokkal jobban meg lehet ismerni benne Bella gondolatait is, és kevésbé tűnik "agyilag zokninak", mint a filmben, nekem sokszor ott olyan volt, mintha agyilag nem lenne vele valami rendben, ahogy bámult nyitott szájjal. Sok olyan beszélgetés van Edward és Bella között, ami szerintem fontos, de a filmből kimaradt.
Jó a film, de a könyv sokkal jobb (mint általában az ilyen esetekben)
Jah, és Jacobbal sem úgy ismerkedik meg, mint a filmben van, illetve a végén a szállodában is sokkal több idő telik el, mint a filmben.
4/5 anonim válasza:
sztem is a könyv ezerszer jobb. az a baj a filmmel hogy edwardot máshogy mutatja be mint a könyvben.sokkal modernebbnek és nem olyan régimódinak mint a könyvben. 12/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!