Az eddig elolvasott könyveitek közül, nektek mi volt az eddigi legnagyobb fordulat?
Figyelt kérdés
Tehát, hogy melyik könyves eseményt tartjátok a legnagyobb fordulatnak, ami amolyan Ba** meg, na erre nem számítottam volt.2017. szept. 10. 20:52
1/11 anonim válasza:
Nekem a Metro 2033 vége. Azokra az eseményekre, meg az utolsó pár oldalon leírt dolgokra tényleg egyáltalán nem számítottam.
2/11 anonim válasza:
Szerintem nem a megfelelő könyveket olvasom, mert valahogy mindig előre rájövök a nagy csavarra. Még várom azt a pillanatot, amikor tényleg akkora fordulat jön a sztoriban, hogy leesik az állam, kiráz a hideg és sikítani támad kedvem.
3/11 anonim válasza:
Mikor először olvastam Rejtőt (Piszkos Fred, a kapitány), akkor kapkodtam a fejem a sok váratlan esemény miatt. A többi könyvénél már számítottam csavarokra, így ott azért nem ütöttek akkorát.
De ott volt még a Függöny, Poirot utolsó esete. Na annál aztán olyasmi történt, amire sosem gondoltam volna. Én az addig olvasott Poirot könyvek után mindenre számítottam volna, csak arra nem, ami történt.
4/11 anonim válasza:
Nekem a Félvér herceg személye ilyen fordulat volt. Illetve Piton és Lily kapcsolata is.
6/11 anonim válasza:
Gaunt szellemei sorozat Arulo c. Koteteben az arulo kilete.
7/11 anonim válasza:
A Nagy Kupola szégyene novellában volt számomra a legnagyobb fordulat a végén. Akkor még az olvasás épphogy magával ragadott, így még nem jöttem rá a jelekre, amiknél számíthattam volna rá, így elég nagyot ütött.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D. Az én szememben az ilyen legnagyobb fordulat az a Trónok harcában a vörös nász volt.
2017. szept. 11. 15:18
9/11 anonim válasza:
Eddig talán a Battle Royale volt a legfordulatosabb, amit olvastam. De nálam a Madarak a dobozban és a Wayward Pines is ebben a kategóriában van.
10/11 anonim válasza:
Szerény véleményem szerint a világ legfordulatosabb könyve a Magisztérium Holly Blacktől és Cassandra Claretől. Öt kötetes lesz, Amerikában már négy megjelent, itthon csak három, de iszonyúan fordulatos volt mindhárom rész, az első volt a legnagyobb, ahol a végén olyan csavar van, hogy két óráig bámulatos magad elé, hogy WTF. Egyébként nem vastag, a borító szerintem fantasztikus, humorfaktor rendben van, főszereplők zseniálisan, kicsit hasonlït a Harry Potter szériára de nem nagyon, itthon a Könyvmolyképző kiadó adja ki, és akik olvasták, azoknak tetszett és Moly.hun is jó az értékelése, szóval érdemes rá benevezni. Részei: Vaspróba, rézkesztyű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!